Hardi Pikkmets kandideerib Keskerakonna ridades Riigikogusse

Jan 09

Keskerakonna Pärnumaa nimekirjas kandideerib Riigikogu valimistel põllumajandusettevõtja, Lääneranna volikogu liige ja kuue lapse isa Hardi Pikkmets. Ta on sündinud ja kasvanud Oidremal, Mätiku Talus, koolis käis Lihula Gümnaasiumis, kõrghariduse omandas Tallinna Tehnikakõrgkoolis. Hardi Pikkmets elab Tonsi talus Oidremal ning tegeleb põllutehnika müügiga ja põllumajandusega.


Hardi Pikkmets: "Kandideerin, et Keskerakonnas oleks rohkem põllumehe ja paljulapseliste perede toetavat vaadet. Et säiliks elu maal ja meie inimestel oleks hea ja väärikas Eestis elada! 2015. aastal alustasime koos vend Mikuga puisniitude hooldamisega 70 hektaril Euroopa liigirikkamal niidul Nedremal. Tänaseks on seda suurendatud ca 200 hektarini, sellega panustan liigirikkuse säilitamisse Lääneranna vallas. Olen seotud ka Mätiku Talu tegemistega, mis tegeleb mahe piimakarja kasvatuse ja teraviljakasvatusega. Mulle meeldib maal elada, meeldib meie loodus, rabad, loomastik ja siinsed inimesed. Mulle meeldib meie turvaline ja sõbralik elukeskkond, kus lapsed saavad julgelt ka üksi õues mängida ning ka ise bussiga kooli sõita."

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela