Anastassia Kovalenko-Kõlvart kandideerib Keskerakonna ridades Riigikogusse

Dets 14

Riigikogu ja Tallinna Linnavolikogu liige Anastassia Kovalenko-Kõlvart kandideerib Eesti Keskerakonna ridades parlamenti Põhja-Tallinna, Haabersti ja Kristiine valimisringkonnas.


"Täna, rohkem kui kunagi varem, ootab meie ühiskond valitsuselt otsust, mis oleks homse päeva kindlustunde pandiks," ütleb Anastassia Kovalenko-Kõlvart. "Inimesed ei saa rahulikult mõelda tulevikule, kui aina raskem on toime tulla igapäevaste vajadustega: hinnad toidukaupadele kasvavad mõeldamatul kiirusel, isikliku sõiduki kasutamine on muutumas luksuseks, pidevalt saabuvad sõnumid võimalikust järjekordsest elektrihindade tõusust, ettevõtted on sunnitud inimesi koondama või täielikult oma tegevusi sulgema. Aina rohkem on kuulda ekspertide hääli, kes ennustavad ette veel sügavamat majanduskriisi," lisab Anastassia Kovalenko-Kõlvart.

"Seejuures keeldub meie valitsus  arutamast toidukaupade käibemaksu langetamise küsimust. Meie tootmisettevõtted energiakriisi raames ei saa vajalikku toetust, nagu seda teistes Euroopa riikides, mistõttu parimal juhul kaotavad nad oma positsioone välisfirmade konkurentsis ja halvimal on nad hukule määratud," lisab Anastassia Kovalenko-Kõlvart. "Kohalikud omavalitsused on jäetud riigi poolt üks ühele kasvavate kriisidega, mille tõttu on neil aina keerulisem olla oma elanikele toeks. See-eest leiavad valitsusparteid aega ja resurssi, et algatada seaduseelnõusid, mille eesmärgiks on valimiseelne eskalatsioon, mis, arusaadavalt, tekitab lisapingeid ühiskonnas."

"Seisan selle eest, et jätkuks tasuta ühistransport, Tallinna Haigla ehitus saaks riigipoolse rahalise toe ja keskmine pension tõuseks aastaks 2027 vähemalt 1000 euroni," lubab Anastassia Kovalenko-Kõlvart.

Eesti Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütleb, et Anastassia Kovalenko-Kõlvart on end tõestanud aktiivse poliitikuna, kes on andnud olulise panuse eelkõige haridusküsimuste ja sidusa ühiskonnaga seotud aruteludesse. "Eesti Keskerakond on alati olnud inimesi ühendavaks jõuks, mis suhtub võrdväärselt kõigisse meie ühiskonna liikmetesse, seisab dialoogi, vastastikuse lugupidamise ja iga inimese õiguste eest, sõltumata rahvusest, emakeelest, vanusest, soost või muudest tunnustest. Anastassia Kovalenko-Kõlvart on oma tegevuses sellest põhimõttest lähtunud nii oma töös Riigikogus kui ka Tallinna Linnavolikogus. Ta on oma töös põhjalik ja järjepidev," kinnitab Jüri Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela