Andrei Korobeinik, Marko Šorin ja Enn Eesmaa veavad Keskerakonna valimisnimekirja Pärnumaal

Dets 02

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas täna õhtul peetud koosolekul Riigikogu valimiste Pärnumaa ringkonna kolm esimest numbrit, kelleks on Andrei Korobeinik, Marko Šorin ja Enn Eesmaa.


Kahte erinevasse Riigikogu koosseisu kuulunud Andrei Korobeiniku sõnul otsustatakse järgmise aasta valimistel kahe maailmavaate vahel. "Kas jätkame reformierakondliku "õhukese riigi" poliitikaga, kus raskel ajal jäävad toetusest ilma nii ettevõtjad kui pensionärid, või liigume õiglasema ühiskonna suunas, kus pension moodustab 40% keskmisest palgast ja Eesti majandus on konkurentsivõimeline ka kriiside ajal. Omalt poolt kavatsen lauale tuua ka nn kahe tooli seaduse revisjoni. Riigikogu liikmed ei pea kohalike volikogude töös osalema, see soodustab poliitilist korruptsiooni. Pärnu linna jätsid võimuga kauplejad uuest ilusast kesklinna sillast ilma, "Luige" tapjatel ei ole kohalikku poliitikasse asja," lausub Andrei Korobeinik.


Riigikogu liige Marko Šorin ütleb, et tuleva aasta riigieelarve ignoreerib regionaalpoliitikat ja uus riigi teehoiukava on viinud investeeringud maanteedesse miinimumini. "Minu mure on selles osas suur, sest näen liigagi tihti, kui ohtlik on teekond Pärnumaalt Tallinnasse. Tegemist on peamise transiitteega Eestis ja see tee peab olema 2+2 realine. Tallinn-Pärnu maantee saab praeguste kavade kohaselt valmis alles 2050. aastaks," nendib Marko Šorin. "Kindlasti plaanin edasi minna presidendi otsevalimise seadusega, mis leidis Riigikogu tänases koosseisus kaasamõtlejaid, kuid mitte piisavat toetust."


Enn Eesmaa tahab enda sõnul edaspidigi oma töö ja tegevusega Riigikogus tõestada, et Eesti esinduskogus on võimalik konstruktiivselt kollegiaalne, mitte aga vihaselt purelev-jagelev tööstiil. "Meie eesmärk pole mitte oma poliitilistele vastastele ära tegemine, vaid rahva elujärje järjepidev edendamine ja tõstmine. Loomulikult toetan pensionide tõstmist tuhande euroni. Meie plaani alusel võidab sellest juba järgmisel aastal kolmandik eestimaalastest," räägib Enn Eesmaa.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela