Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit liitus Keskerakonnaga

Nov 02

Eesti Keskerakonna juhatus võttis vastu 102 uut liiget, teiste seas liitus Eesti suurima ja vanima erakonnaga Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.


"Olen siseturvalisuse teemadega igapäevaselt tegelenud üle kahekümne aasta. Nii riigi kui Tallinna tasandil on viimastel aastatel tehtud Keskerakonna juhtimisel palju olulisi arenguid nii valdkonda sissepoole kui ühiskonnas laiemalt," lausub Kaido Saarniit. "Seda peab tunnustama. Samas on pikk tee veel minna, et siseturvalisuse teemad oleks õiglaselt väärtustatud ja ühtemoodi mõistetud. Keskerakonnaga liitusin, kuna julgeoleku vaatest on oluline, et me ei liigitaks oma elanikke paremateks ja halvemateks, vaid seisaksime kõigi eest. Keskerakond seda teeb ning soovin ka oma panuse selle kaitseks ja arenguks anda."


Kaido Saarniit on töötanud alates 2000. aastast Politsei- ja Piirivalveameti haldusalas, sealhulgas 2004. aastast alates Põhja Politseiprefektuuris juhtivatel ametikohtadel. Enne Pirita linnaosa vanemaks asumist täitis ta Haabersti linnaosa vanema asetäitja ülesandeid.


Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu esimehe Mihhail Kõlvarti sõnul on Kaido Saarniit end tõestanud vastutustundliku ja suure töövõimega juhina. "Pirital asub Tallinna esindusrand ja linnaosa pakub looduskaunist elukeskkonda, mis on eriti meeltmööda noortele peredele. Pirita linnaosa vanemana ootab Kaido Saarniitu lai tööpõld, sest eesmärk on värskendada rand nii kohalikele kui kõigile Tallinna elanikele tänapäevaseks, suurendada piirkonnas lasteaiakohtade arvu ning parendada kohalike kooliümbruste liiklustaristut, mis arvestaks ennekõike laste turvalisuse huvidega," räägib Mihhail Kõlvart.


Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi tunneb headmeelt, et Riigikogu valimiskampaania esimene etapp on kulgenud niivõrd edukalt, et viimase kuu jooksul on erakonnaga liitunud üle 100 liikme. "Tänavu sügisel on Keskerakond panustanud telgikampaaniale ja personaalsele suhtlusele. Usume, et inimestega silmast-silma rääkimine ning nende murede ja rõõmude kuulamine toob pikemas perspektiivis edu. Samuti on hästi vastu võetud meie eakate toetamise programm, millele on allkirja andnud juba sadu inimesi," ütleb Andre Hanimägi.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela