Keskerakonna juhatus: teeme ettepaneku Eesti Konservatiivsele Rahvaerakonnale ja Isamaale alustada poliitilisi konsultatsioone

Jun 03

Eesti Keskerakonna juhatus otsustas täna konsensuslikult teha ettepanek Eesti Konservatiivsele Rahvaerakonnale ja Isamaa Erakonnale alustada poliitilisi konsultatsioone võimaliku koalitsiooni moodustamiseks.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et peaminister Kaja Kallase otsus lõpetada koalitsioon ja vabastada Keskerakonna ministrid ametist, tähendab olukorda, kus kõik parlamendierakonnad peavad pingutama uue toimiva valitsuse moodustamiseks. "Keskerakonna juhatus otsustas konsensuslikult, et ajal, mil Eesti inimesed seisavad silmitsi enneolematu inflatsiooniga ning välja on vaja töötada toimetulekut toetavad maksu- ja sotsiaalmajanduslikud meetmed, tuleb erakonnal leida ühisosa teiste poliitiliste jõududega," ütles Ratas.

"Keskerakond on valitsusvastutust kandnud aastast 2016. Oluliste otsuste kõrval on selle aja jooksul olnud ka mitmeid kriise ning keerulisi momente, mille lahendamisse on erakond tugevalt panustanud. Oleme valmis seda tegema ka praegu, mil ühiskonnas annavad tooni hinnatõusud ning mure eelseisva ees," lisas Keskerakonna esimees.

Ta rõhutas veel kord vajadust seista sotsiaalsema poliitika eest, pakkudes Eesti inimestele kindlustunnet. "Seisame jätkuvalt selle eest, et tõsta peretoetusi, aga ka kütuseaktsiisi langetamine ja muud vajalikud meetmed tuleks meie hinnangul tõsiselt lauale tõsta, sealhulgas valmisoleku tagamine uueks kütteperioodiks," selgitas Ratas.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela