Keskerakonnaga liitunud Tiit Lillemets: olen Kohtla-Järve patrioot ega kujuta oma elu mujal ette

Apr 05

Töötan selle nimel, et Kohtla-Järve linnaelanike elukvaliteet tõuseks ning inimesed leiaksid nii õpingute kui ka töökohtade näol sobivaid väljakutseid kodu lähedal, ütleb Eesti Keskerakonnaga liitunud Kohtla-Järve Linnavolikogu esimees Tiit Lillemets.


"Kandideerisin Keskerakonna nimekirjas kahtedel viimastel kohalike omavalitsuste valimistel ja erakonnaga liitumine on asjade loogiline jätk. Poliitikas saab iseseisvalt tegutsedes suuri sõnu teha, otsuste elluviimisel on erakondlik tugi äärmiselt oluline. Keskerakonna jaoks on Ida-Virumaa olnud ajalooliselt oluline piirkond ja mul on hea meel, et saan Kohtla-Järve arengusse oma panuse anda," räägib Tiit Lillemets.


Enne linnavolikogu esimehe ametit töötas elupõline Kohtla-Järve linna elanik Tiit Lillemets linnapea abina Ahtme ja Oru linnaosas. "Olen Kohtla-Järvel sündinud ja üles kasvanud ning patrioodina ei kujuta ma oma elu mujal ette," kinnitab ta. "Elukeskkonna parendamisel astume tänavu mitu olulist sammu. Käesoleval aastal valmib Ahtme keskväljaku ehitus ja lõppeb kergliiklusteede renoveerimine, lisaks alustame Kesklinna põhikooli uue hoone ehitust. Samuti on tähtsal kohal kortermajade renoveerimisega seotud teemad."


Tiit Lillemetsa sõnul vaatab ta Kohtla-Järve linnaga seonduva kõrval Ida-Virumaa arengut laiemal skaalal. "Mulle sümpatiseerib Keskerakonna seisukoht toetada põlevkivi kasutamist ja isiklikult tahan hea seista, et väärindame oma rahvuslikku rikkust parimal võimalikul moel. Ida-Virumaa on olnud Eesti juhtiv tööstuspiirkond ja meil tuleb oma positsiooni veelgi tugevdada, otsides samal ajal võimalusi võimalikult suurt lisandväärtust loova ettevõtluse arenguks. Mul on selles osas mitmeid mõtteid, mida sooviksin riiklikul tasemel rakendada ja seetõttu kaalun tõsiselt Riigikogusse kandideerimist," lausub Tiit Lillemets.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela