Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna juhiks valiti Ivetta Sakkart-Linnard

Mär 26

Eesti Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna aastakonverentsil valiti uus piirkonna juhatus. Piirkonna esimeheks sai Ivetta Sakkart-Linnard, kes on endine Kohtla-Järve Linnavolikogu Kantselei juhataja ning töötab praegu tervishoiuasutuse juhina.

"Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna juhtimine on minu jaoks uus väljakutse, millega saan hakkama ainult koos meie tugeva ja üksmeelse meeskonnaga. Elame väga kiiresti muutuval ajal ning peame samuti kiiresti leidma sobivamaid lahendusi ning võimalusi, et meie kodulinn areneks,” ütles Ivetta Sakkart-Linnard.

Piirkonna aseesimeesteks nimetati Valeri Korb ja Olga Golovatšjova. Juhatuse liikmeteks valiti lisaks esimehele ja aseesimeestele Arne Berendsen, Artur Komissarov, Olga Kurdovskaja, Valentina Kutuzova, Ljudmilla Latt, Sergei Lopin, Jelena Scharonberg ning Svetlana Skorobogatova.

Aastakonverentsil valiti piirkonnale ka delegaadid erakonna volikogusse: Valeri Korb, Anton Dijev ning Niina Aleksejeva. Revisjonikomisjoni liikmeteks on Ljudmilla Jantšenko, Svetlana Korotkova ja Valentina Satsuta.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela