Jõgeva vallavanem ning Räpina abivallavanem astusid Keskerakonda

Dets 31

Jõgeva vallavanem Angela Saksing ning Räpina abivallavanem Riho Luht liitusid Keskerakonnaga. Pärast valimisi on keskerakondlastest linnapea või vallavanema ametis kümme inimest ning abilinnapeasid või abivallavanemaid 20.


Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et Saksingu ning Luhti liitumine erakonnaga on rõõmustav ja tegemist on tublide inimestega, kes on aktiivselt panustanud kogukonda ka väljaspool poliitikat. “Angela Saksing on töötanud aastaid haridusvaldkonnas nii õpetaja kui ka Sadala kooli direktorina ning seisnud hariduse, kultuuri ja spordi valdkonna eest abivallavanemana. Riho Luht on pälvinud eelmisel aastal tähtsa tiitli – Põlvamaa aasta isa ning panustanud oma kodupaiga käekäiku nii kogukonnaaktivisti kui ka abivallavanemana,” tõi Ratas välja.


Jõgeva vallavanem Angela Saksing sõnas, et Keskerakonnaga liitumine oli loogiline jätk koostöös, mis sai suurema alguse abivallavanema ametis. “Keskerakond usaldas mind juhtima valla hariduse-, kultuuri- ja spordielu ning mul on hea meel, et olen saanud oma kodukoha arengus kaasa rääkida, meeskond on mind toetanud ja valijad on mind minu töös usaldanud. Näen, et erakonnaliikmetel on Jõgeval palju ideid ja võimalusi neid ka ellu viia,“ rääkis Saksing.


Räpina abivallavanem Riho Luht sõnas, et tema jaoks on oluline kohaliku elu areng ning kaks aastat tagasi tehtud ettepanekut asuda abivallavanema kohale ei ole ta kahetsenud. „Olen seda meelt, et inimesed peavad olema ise aktiivsed ning prioriteedid peavad olema selged, siis neid aidatakse ja saab midagi päriselt ära teha,“ rääkis lisaks abivallavanema ametile ka kaks aastakümmet kohalikus MTÜs tegutsev Luht. „Minu prioriteediks on noored  ja tegevused,  mis võimaldaksid neil maale elama jääda ja  soodustaksid nende tagasitulekut,“ rõhutas abivallavanem ka selles suunas tehtavate väiksemate otsuste tähtsust.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela