Dmitri Dmitrijev valiti Lüganuse vallavolikogu esimeheks

Nov 18

Lüganuse vallavolikogu uue koosseisu esimesel istungil valiti volikogu esimeheks Riigikogu liige ja Ida-Virumaa toetusrühma esimees Dmitri Dmitrijev. Koalitsioonilepingule kirjutasid alla Keskerakonna, Isamaa ja valimisliidu "Oma Rahva Eest" esindajad ning kolmel osapoolel on 19-liikmelises volikogus 11 kohta.

Dmitri Dmitrijevi sõnul lähtuti koalitsioonilepingu koostamisel piirkonna arendamisest ja kohalike elanike heaolu kasvust.

*Toetame ettevõtluse arengut ja uute töökohtade loomist. Viime lõpuni Kiviõli tööstusala arenduse. Peame oluliseks väikeettevõtluse arengut ja uute ettevõtete loomist, mis tugineb kohalikule ressursile ja piirkonna arengueeldustele ning toetab kogukonna heaolu kasvu.

*Loome igas vanuses vallaelanikele liikuvat elustiili toetavad tingimused ja avame Kiviõlis uue jõusaali.

*Toetame Aidu, Uljaste ning Liimala puhke- ja spordialade arendamist ning transporti sinna. Eesmärgiks on saada 2023. a suvehooajaks Aidu veespordikeskus võistlusvalmis, et alustada läbi vastavate spordialaliitude rahvusvaheliste võistluste korraldusõiguste taotlemise protsessi.

*Loome korteriühistute komisjoni, kuhu kaasame spetsialistid, juristi ning suurendame korterelamute rekonstrueerimise toetamist.

*Arendame Kiviõli linna välja tõhusa Lüganuse valla teenuskeskusena. Heakorrastame Kiviõli kesklinna õunapuupargi.

*Suurendame pensionäride juubelitoetust.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela