Jüri Ratas ja Mihhail Kõlvart: tulge kindlasti täna ja homme valima!

Okt 16

Eesti Keskerakonna esimees Jüri Ratas ja Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kutsuvad kõiki inimesi kindlasti valimistest osa võtma, mitte laskma end mõjutada kummalistest probleemidest valimiste korraldamisel. 


"Kutsume kõiki valijaid laupäeval ja pühapäeval aktiivselt valimistest osa võtma ning oma häält andma. Ainult nii näitavad kohalikud valimised pealinnas ja kogu Eestis inimeste tegelikku tahet," rõhutavad Jüri Ratas ja Mihhail Kõlvart. "Kummalised probleemid valimiste korraldamisel ei tohi mõjutada valimistulemusi."


Täna esines valimisjaoskondades probleeme andmeside ühendusega, mistõttu ei saanud valijad ajutiselt oma tahet väljendada. Selline olukord on lubamatu. Praeguseks on probleemid saanud lahenduse ja palume valijaid, kes ei saanud kohalikel valimistel häält seetõttu anda, kindlasti valimisjaoskondadesse tagasi tulla. Kahjuks ei saa välistada nende kummaliste probleemide kordumist, mistõttu tuleb veenduda, et iga valimistel antud hääl läks arvesse.

NB! Täna, laupäeval saab hääletada nii pabersedeliga jaoskonnas kui ka elektrooniliselt. Pühapäevasel valimispäeval toimub ainult pabersedeliga hääletamine. Pabersedeliga hääletada saab laupäeval ja pühapäeval kõigis oma valimisringkonna jaoskondades.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela