Keskerakonna Põhja-Tallinna esinumber Yana Toom: meie oponentide ideoloogia on ehitatud etnilisele vastandumisele

Sept 05

Eesti Keskerakond kinnitas sel nädalavahetusel oma Põhja-Tallinna valimisnimekirja, mille esikolmiku moodustavad Euroopa Parlamendi liige Yana Toom, tervise- ja tööminister Tanel Kiik ning Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.


Keskerakonna aseesimees, tervise- ja tööminister Tanel Kiik ütleb, et Keskerakonna juhtimisel on pealinn väga palju arenenud ning just tervise- ja sotsiaalvaldkonda panustanud. "Riigi ja linna koostöös tuleb edasi liikuda selle sajandi olulisema terviseprojekti ehk Tallinna Haigla rajamisega ning ühtlasi tagada kodulähedane esmatasandi arstiabi kõigis linnaosades," lausub Tanel Kiik. "Sama oluline on pakkuda vajalikke sotsiaalteenuseid ja -toetusi abivajajatele ning jätkata eakate täiendavat toetamist."


Yana Toomi sõnul on näha, et need valimised tulevad teistsugused. "Meil justkui puudub vastane, sest ükski erakond ei julge pakkuda sisulist alternatiivi Keskerakonna poolt ellu viidud lahendustele, olgu selleks tasuta ühistranport, pensionilisa või linnajuhtimise struktuur. Vastupidi - käib omamoodi enampakkumine ja meie vanad rivaalid muudkui promovad Keskerakonna programmilisi punkte, mida ise kirusid 4 ja 8 aastat tagasi," kommenteerib Yana Toom.  


"Miks see nii on?" arutleb Yana Toom. "Sest kõik, kes on vastandunud meile Tallinnas, on alati saanud lüüa, nii et täna me veel oleme olukorras, kus meid üritatakse surnuks kallistada. Samas peab olema pime, et mitte näha - plats puhtaks ehk kambakas ei ole pelgalt ühe erakonna slogan, vaid kõikide konkurentide unistus. Olla võimul sõltumata ideedest, sõltumata poliitika sisust - see on nende programmipunktid üks, kaks ja kolm. Nii et Keskerakonnal valikut ei ole - meil tuleb taas võita enamus Tallinna volikogus!"

Me ei tohi unustada hetkekski, kes meie vastas tegelikult seisavad – jõud, kelle ideoloogia suures osas on üles ehitatud etnilisele vastandumisele, rõhutab Yana Toom. "Keskerakond on endiselt ainus poliitiline jõud, kes seisab eesti ja vene emakeelega inimeste eest nii sõnades kui tegudes. Ja Tallinnas, kus meil on ainuvõim, ei jagata inimesi omadeks ja võõrasteks - kõik meie inimesed, olenemata nende emakeelest ja passi värvist, on Tallinna kodanikud. Ja nende eest peab seisma," räägib Yana Toom.


Foto autor: Svetlana Aleksejeva

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela