Jüri Ratas on Eesti Keskerakonna esinumber Mustamäel

Sept 04

Eesti Keskerakonna esinumber Mustamäe valimisringkonnas on erakonna esimees ja Riigikogu esimees Jüri Ratas.

"Keskerakonnale on tallinlaste poolt absoluutne enamus volikogus usaldatud juba viiel järjestikusel korral. Oleme seda usaldust õigustanud ning mõistagi läheme küsima sama tugevat toetust ka nüüd,“ ütleb Jüri Ratas. "Praeguse Tallinna linnavolikogu volituste perioodil on Tallinna juhtinud kaks meeri, Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart. Mõlemad on teinud oma tööd väga hästi, on teinud seda südamega. Tallinna edukas areng on silmaga näha, pealinnas on hea elada."

Jüri Ratase sõnul on tal siiralt hea meel ja au taas Mustamäe valimisringkonnas kandideerida. "Just Mustamäe inimeste toetus valimistel ning toetus hea sõnaga on andnud mulle hoogu teekonnal poliitikas. Olen väga rahul, et linnaosa juhtimisel on tehtud tõsist tööd. Mustamäe on puhas ja korras, elanikke teenindatakse kaasaegsetes hoonetes, koolid on korda saanud, linnaosa roheluse eest kantakse hästi hoolt. Kõik see peab sama hoogsalt jätkuma,“ räägib Jüri Ratas. "Läheme Tallinna valimistele väga tugevate kandidaatidega ning sisuka visiooniga. Keskerakond on õige valik!"

Jüri Ratas on Riigikogu esimees 2021. aasta märtsist. Aastatel 2016-2021 oli ta peaminister, 2007-2016 Riigikogu aseesimees. 2005-2007 oli Jüri Ratas Tallinna linnapea, 2003-2005 Tallinna abilinnapea.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela