Antti Leigri jätkab Keskerakonna Hiiumaa piirkonna juhina

Mai 29

Keskerakonna Hiiumaa piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna esimeheks tagasi Antti Leigri. "Tänan piirkonna liikmeid üksmeelse usalduse eest. Keskerakond on Hiiumaal viimastel aastatel näidanud, et isegi vallavolikogus opositsioonis olles, suudame tuua Hiiumaale investeeringuid, mida saarelisel vallal on väga vaja," lausus Antti Leigri.

Hiiumaa piirkonna aseesimeheks kinnitati haridustöötaja Maia Jõpiselg. Juhatusse valiti veel Katre Pinte, Ants Vahtras, Toomas Remmelkoor, Tarmo Rajang ja Kalev Kask. "Keskerakond on Hiiumaal tegudega näidanud, et soovime arendada meie kodusaare igat piirkonda, arvestades sellega, et vallakeskus on Kärdla linn ja saare väärtuseks erinevad piirkonnad kõikide oma pakutavate kodulähedaste võimalustega," rääkis Antti Leigri.

"Keskerakonna Hiiumaa piirkond peab väga vajalikuks jätkata Kärdlas sotsiaalkeskuse teise etapi ehitusega ehk sellega, mida on kohalikud eakad aastaid oodanud," lisas Antti Leigri. "Lisaks töötame juba praegu selle nimel, et rajada maakonda korralik kultuurikeskus kõikide võimalustega, mida esinejad igatsevad. Koos piirkonna juhatusega vastutan, et sügisestel kohalikel valimistel on Keskerakonnal Hiiumaal tasakaalukas nimekiri erinevate kandidaatiga, kes teavad piirkondade vajadusi ja seisavad hiidlaste eest."

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela