Endine regionaalminister Jaan Õunapuu liitus Keskerakonnaga

Sept 17

Keskerakonnaga liitus endine regionaalminister, varasemalt Riigikogu saadikuna ja Tartu abilinnapeana töötanud Jaan Õunapuu. Riigikogu valimistel kandideerib endine minister Jõgeva- ja Tartumaa ringkonnas.

 Õunapuu sõnul on peaminister Jüri Ratase juhitud valitsus pööranud tugevalt tähelepanu regionaalarengule ja omavalitsuste toimetulekule. Selle ühe näitena tõi Õunapuu välja linnade-valdade tulubaasi tõusu, mis annab kohalikule kogukonnale paindlikumad võimalused teha vajalikke otsuseid ja kodukohta arendada. „Riigi usaldus kohalikesse elanikesse ning juhtidesse on kahtlemata tähtis ning annab selgelt positiivse signaali omavalitsustele,“ rõhutas endine abilinnapea.

Endine saadik rõhutas, et Keskerakond on toonud Eesti poliitikasse vajalikku muutuse pärast pikaajalist Reformierakonna valitsemist ning ta toetab peaminister Ratase seatud suunda sidusamast ja solidaarsemast ühiskonnast. „Maapiirkondade palgataset arvestades olid nii sissetulekute tõus tulumaksuvaba miinimumi näol, põllumeeste toetamine, tervishoiu lisarahastus või tasuta bussid väga paljude inimeste elukvaliteedi parandamiseks õiged sammud,“ rõhutas Õunapuu.

Tartumaa piirkonna juht, Keskerakonna juhatuse liige Aadu Must sõnas, et Keskerakonnaga liitus asjalik inimene, kelle teadmised annavad erakonnale rohkelt . „Me oleme Jaaniga lähedasi vaateid jaganud ja ühiselt tööd teinud mitmeid aastaid. Ta on nii Tartu linnas kui ka maakonnas tuntud ja kogenud poliitik, kes on südant valutanud oma kodukandi edendamise eest,“ rõhutas Must, lisades, et Õunapuu on tark poliitik, kes ei otsi konflikte, vaid lahendusi.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela