Anneli Ott: Keskerakond keskendub sisulisele tööle nii riigis kui omavalitsustes

Okt 20

 Mõistagi tekitavad muutused erakondade toetusnumbrites elavat arutelu, kuid Keskerakond peab reitingutest olulisemaks sisulist tegevust ja valijatele antud lubaduste täitmist, kinnitab Eesti Keskerakonna peasekretär Anneli Ott.

 
"Eesti vanima erakonnana peame väga oluliseks oma põhimõtete eest seismist ja jääme oma maailmavaatele kindlaks ka toetuse mõningase languse korral," lausub Anneli Ott. "Keskerakonna uus juhtkond on ametis olnud veidi üle kuu aja ja näib, et meie valijad on äraootaval seisukohal. Keskerakonna juhatus tegutseb aktiivselt ning erakonnaga on liitunud ja liitumas mitmeid tegusaid inimesi. Teame, et teemad mille eest Keskerakond seisab, jõuavad meie inimesteni reaalses elus mõningase ajalise nihkega. Võime eeldada, et meie sõnumite sisuline tähendus saab samuti selgemaks siis, kui tänased koalitsiooni otsused hakkavad puudutama meie kõigi igapäevaelulisi valikuid, ja seda mitte positiivses suunas."
 
Anneli Oti sõnul pakub Keskerakond äärmustesse kalduvate erakondade kõrval tasakaalustatud poliitikat, seistes vähekindlustatud inimeste ja tugeva keskklassi eest. "Keskerakond ei toeta Reformierakonna jõukaid soosivat maksupoliitikat ja leiame, et praegusel keerulisel ajal peab riik ettevõtjatele kontratsükliliste investeeringutega appi tulema. Tänane valitsus vaatab tegevusetult pealt, kuidas ettevõtted pankrotistuvad ja tööpuudus suureneb. Peale selle, et valimiste ajal antud lubadused on täielikult unustatud, ei vaevuta selles osas ka Eesti inimestele tõsiseltvõetavaid selgitusi andma. Selle asemel jäetakse õpetajate palk lubatud ulatuses tõstmata, vähendatakse päästekomandot sulgedes inimeste turvatunnet ja kehtestatakse automaks."
 
Anneli Ott rõhutab, et Keskerakond on seadnud nii valitsuses olles kui ka kohalikke omavalitsusi juhtides esikohale inimkeskse poliitika - täisväärtuslik elu peab olema võimalik kõikjal Eestis. "Tänane valitsus paneb kohalike omavalitsuste õlule lisakohustusi, kuid ei taga selleks vajalikku rahastust. Sellest tulenevalt on mitmetel omavalitsusetel ülikeeruline seadusega pandud kohustusi täita. Keskerakond peab aga oma lubadustest kinni ning näiteks Tallinna linn seisab tasuta ühistranspordi eest ka olukorras, kus valitsus maakondliku väga vajaliku prii sõidu õiguse tühistab," märgib Anneli Ott.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela