Valentina Bortnovski jätkab Kesknoorte juhina

Okt 14

Kloogaranna noortelaagris toimunud Keskerakonna Noortekogu kongressil valiti esimeheks tagasi Valentina Bortnovski. Juhatusse valiti Dmitriy Fadin, Kristi Rüütel, Markus Meier, Anna Lugenberg, Mark Jefimov, Georg Villenberg, Johannes-Emmanuel Allas ja Timofei Demidov. Aseesimeesteks nimetati Dmitriy Fadin, Kristi Rüütel ja Markus Meier.

Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Milana Marmazinskaja, Valerija Morkovnikova ja Tatjana Anttonen. Noortekogu peasekretärina alustab tööd German Levenets, kes vahetab sellel ametikohal välja Kristi Rüütli.

"Olen südamest tänulik noortekogu usalduse eest ning jätkan pühendunult noorte hääle esindamist ja nende vajaduste edendamist. Oleme tugev ja ühtne meeskond, kes seisab Keskerakonna noortepoliitika eesmärkide ja väärtuste eest. Läheme koos edasi, tehes tööd selle nimel, et noored oleksid poliitilises protsessis aktiivsed ja kaasatud," ütles Valentina Bortnovski.

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart: "Keskerakonna Noortekogu on alati olnud suureks toeks erakonnale. Soovin noortekogule ja uuele juhtkonnale häid ideid ning julgeid plaane."
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela