Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juhiks valiti Avo Keel

Okt 08

Eesti Keskerakonna Pärnumaa piirkonna aastakonverentsil valiti piirkonna esimeheks legendaarne võrkpallur ja võrkpallitreener ning Pärnu linnavolikogu liige Avo Keel. (PILDID)

"Aktiivsete ja tublide inimestega vesteldes tuli minu kandidatuur jutuks ning reeglina ma otsuseid langetades eriti pikalt ei mõtle. Olen Keskerakonna liige olnud 14 aastat ja hea meelega aitan kaasa kodukoha piirkonna arengule," lausus Avo Keel. "Tahan täie jõuga piirkonna arendamisele pühenduda. Lähtun põhimõttest: "Kui tahad minna kiiresti, mine üksi. Kui tahad jõuda kaugele, tuleb minna koos.""

Rannavõrkpallis Atlanta olümpial mänginud ning treenerina Eesti ja Läti rahvusmeeskonna Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile viinud Avo Keel töötab Cronimet võrkpalliliiga koordinaatorina ja aitab osakoormusega kaasa Saaremaa võrkpalli arengule.

"Poliitika pakub sarnaselt spordile mõnusat närvikõdi. Eesti vajab Keskerakonna aetavat tasakaalukat ja keskklassile suunatud poliitikat ning annan endast parima, et Pärnumaa piirkond oleks ühtehoidev ja tegus," rääkis Valgetähe IV klassi teenetemärgi omanik Avo Keel.

Pärnumaa piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Hillar Talvik, Varje Tipp, Ardo Aasa, Ants Lopsik, Mihkel Soomets, Merike Tuhkanen, Andres-Kenno Õunap, Anne Betker, Anneli Uustalu, Karmo Konts, Tatjana Gussarova ja Ande Arula.

Volikogu liikmeteks valiti Ants Lopsik, Marko Šorin, Varje Tipp, Hillar Talvik, Jüri Kirss ja Merike Tuhkanen. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Astrid Sinisalu, Liivia Enn ja Jüri Kirss.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela