Tanel Kiik kandideerib Riigikogusse Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine esinumbrina

Nov 25

Tallinna abilinnapea Tanel Kiik on tuleva aasta Riigikogu valimistel Eesti Keskerakonna esinumber Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas. Kahekordne minister peab esmatähtsaks, et riik toetaks inimesi ja ettevõtteid mitme samaaegse kriisiga toimetulekul ning tagaks oma elanikele vajalike teenuste kättesaadavuse.


Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütleb, et aastatel 2019-2022 sotsiaalministri ning tervise- ja tööministri ametit pidanud Tanel Kiik on end tõestanud võimeka juhina kriisiolukordades. "Meie koostöö COVID-19 eriolukorra ajal oli kiire ja tulemuslik ning toetasime kriisi ajal märkimisväärselt nii tervishoiusüsteemi kui Eestimaa inimesi ja ettevõtteid. Tanel tõestas end tasakaaluka ja pädeva ministrina, kes teenis ka tervisevaldkonna kõrge usalduse. Tema eestvedamisel suurendasime tervishoiu rahastamist ja vajalike töötajate järelkasvu ning liikusime edasi Tallinna Haigla rajamise ja mitme erakorralise pensionitõusuga. Tanel rakendab ministrina saadud kogemusi praegu edukalt Tallinna abilinnapea ametis, kus ta vastutab linnavara ja transpordikorralduse eest," lausub Jüri Ratas.


Tanel Kiige sõnul on Riigikogu valimistel oluline pakkuda lahendusi tervishoiuteenuste ja teiste avalike teenuste kättesaadavuse tagamiseks. "Olen solidaarse tervishoiu, tasuta hariduse ja ühistranspordi veendunud toetaja. Mitme samaaegse kriisi ajal on veelgi olulisem, et vältimatult vajalikud teenused oleksid kättesaadavad kõigile Eestimaa inimestele, mitte ei muutuks jõukamate privileegiks. Samamoodi on ainuõige liikuda edasi erakorraliste pensionitõusudega ning viia keskmine vanaduspension 2027. aastaks 1000 euroni," räägib Tanel Kiik. "Tuleme Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas välja ühtlaselt tugeva nimekirjaga, kus on nii mitmeid linnajuhte kui Riigikogu liikmeid. Meie meeskond tegutseb julgelt inimeste heaks!" 


Tanel Kiik pälvis 2020. aastal Tartu Ülikooli Johan Skytte medali kaaluka panuse eest tõenduspõhise riigivalitsemise edendamisse ning Balti Assamblee medali pühendumise ja teaduspõhise lähenemisviisi eest teravate tervishoiu- ja sotsiaalküsimuste lahendamisel koostöös Balti kolleegidega.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela