Jaak Aab on Eesti Keskerakonna esinumber Järva- ja Viljandimaal

Nov 26

Järgmise aasta parlamendivalimistel on Järva- ja Viljandimaa ringkonnas Eesti Keskerakonna esinumber Riigikogu liige Jaak Aab. Mitmekordne minister rõhutab, et maakondades elu edendamiseks on oluline omavalitsuste ja piirkondade arengu toetamine riiklike toetuste ja meetmetega.


Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütleb, et Jaak Aabi pingutusi regionaalpoliitika arendamisel on võimatu alahinnata. "Jaak on teinud tulemuslikku tööd nii sotsiaal- kui ka haridusministrina, kuid tema süda tuksub regionaalpoliitika rütmis. Julgen väita, et vaid loetud poliitikute jalg on astunud üle kõikide omavalitsushoonete lävepaku. Jaak on kindlasti üks neist. Ta on toetanud ettevõtluse arengut ja töökohtade loomist väljaspool suurlinnu ning seisnud omavalitsuste tulubaasi suurendamise eest," lausub Jüri Ratas.


Jaak Aabi sõnul on viimastel aastatel suurenenud maapiirkonda elama minna soovivate inimeste hulk ning riigil koostöös omavalitsustega tuleb seda suundumust igakülgselt toetada. "Peame ka edaspidi riiklikult toetama töökohtade loomist, eluaseme soetamist ja renoveerimist, teede tolmuvabaks muutmist ning kiire interneti toomist maapiirkondadesse. Täisväärtuslik elu peab olema võimalik ka väljaspool Tallinna ja Tartu nn kuldset ringi," märgib Keskerakonna juhatuse liige. "Tänane Vabariigi Valitsus jättis järgmise aasta riigieelarves vaeslapse ossa omavalitsused, teedeehituse ja kogu regionaalpoliitika. Keskerakond tahab piirkondade arengusse oluliselt rohkem panustada."


Jaak Aab kinnitab, et Keskerakond seisab ka edaspidi erakorralise pensionitõusu eest. "Aastatel 2005-2007, kui mul oli au töötada sotsiaalministrina, tõusis keskmine pension üle 50 protsendi. Indekseerimise ja erakorraliste pensionitõusudega soovime aastaks 2027 tõsta keskmise vanaduspensioni rohkem kui tuhande euroni. Samuti seisame astmelise tulumaksu eest, et toetada väiksema sissetulekuga inimeste toimetulekut," lubab Jaak Aab.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela