Janek Mäggi: kandideerin Riigikogusse Lääne-, Hiiu- ja Saaremaal

Nov 01

Kandideerin Riigikokku Lääne-, Hiiu- ja Saaremaal, sest tahan, et Eestit valitsevad väärtused, mis toetavad iga Eesti inimest. Eesti Keskerakond on olnud minu koduerakond peagi 5 aastat, kui peaminister Jüri Ratas mind 2018. aasta aprillis oma valitsuse riigihalduse ministriks kutsus.

Aktiivse kodanikuna osalen püsivalt erakonna poliitika kujundamises selleks, et kõigil eestimaalastel oleks Eestis hea elada. Räägin kaasa ja aitan ellu viia seda, mis näib ühiselt mõistlik ja parim.
Läänemaal, Kuijõel asub minu ema Aive sünnitalu, mida taastan ning millest saab minu perekonna alaline elupaik. Hiiumaal olen veetnud osa lapsepõlve suvedest, sest vanaema õde Anette ja tema Hiiumaal sündinud abikaasa Evald elasid Värssus, kust on mul palju eredaid mälestusi.


Saaremaaga seob mind kõige rohkem kabe, kus Saaremaa Kapa turniiril lapsepõlves palju käisin ning nüüdki oleme Eesti Kabeliiduga korraldanud Kuressaares Eesti meistrivõistlusi, kus 2018. aastal ka ise kaasa mängisin.
Igapäevatöö kõrval olen Vähiravifondi "Kingitud Elu" asutaja ja nõukogu liige ning Kirikufondi juhataja. Tahan, et Eesti inimesed saaksid parimat arstiabi ning parimat hingeabi. Kirikufondiga oleme toetanud Saaremaa, Hiiumaa ja Läänemaa kirikud. See töö on alles alguses, kuid oleme asunud teele.


Usun, et Riigikokku peavad saama inimesed, kellel väärtuste kõrval on ideid, kuidas Eesti elu paremaks muuta ning oskust ja tahet leida partnereid, et see töö ära teha. Minu amet on olnud üle veerandsajandi suhtekorraldaja. Tahan olla Eesti riigi suhtekorraldaja – et kõik inimesed, kes Eestis elavad, tunnevad end siin hästi, tülisid oleks vähe ja need, mis tekivad, saaks ruttu klaaritud.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela