Keskerakonna volikogu esimeheks valiti tagasi Tõnis Mölder

Jun 11

Eesti Keskerakonna volikogu istungil valiti esimeheks tagasi Riigikogu liige Tõnis Mölder, kelle sõnul on peamised eesmärgid anda oma panus 2023. aasta parlamendivalimiste valimisplatvormi koostamisse ja olla kiiresti muutuval ajal erakonna poliitika kujundajaks.

"Seljataha jäävad viimased paar aastat on erakonna volikogule olnud töised. Tervise-, energia- ja julgeolekukriiside olukorras oleme tegutsenud selgelt ja operatiivselt ning langetanud suuri poliitilisi otsuseid. Otsuseid, mis mõjutavad paljude Eesti inimeste tulevikku ning annavad meie erakonnale selge poliitilise suuna," lausus Tõnis Mölder, kes vastutab muuhulgas ka Riigikogu valimisplatvormi koostamise eest.

Tõnis Mölderi sõnul seisavad Keskerakonna volikogul ees olulised kuud. "Kahe kange koalitsioon on lõppenud ning kahtlemata tuleb mõnevõrra segadust tekitavas poliitilises olukorras meil erakonna sees leida suund, kuidas tagada Eesti riigis tekkinud juhtimisekriisi tingimustes inimeste toimetulek," märkis alates 2020. aastast volikogu juhtiv Tõnis Mölder.

Tõnis Mölderi ettepanekul jätkavad volikogu aseesimeestena Tallinna abilinnapea Vladimir Svet ja Valga vallavolikogu liige Ester Karuse.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela