Keskerakonna Rakvere osakonna juhina jätkab Triin Varek

Veebr 17

Täna toimus Keskerakonna Rakvere linna osakonna aastakoosolek. Osakonna esimees Triin Varek tegi 2021. a kokkuvõtte, kinnitati revisjoni komisjoni eelmise aasta aruanne. Sõnavõtuga esines Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna esimees Siret Kotka.

Triin Varek tänas erakonnakaaslasi toetuse ning abi eest 2021. aastal, eriti seoses valimistega. Samuti tänas ta aktiivseid juhatuse liikmeid, kellega kohtuti 12 kuu jooksul 9 korda, et erakonna ning valimistega seotud tegevusi arutada.

"Mul on hea meel, et Keskerakonnaga on Rakvere linnas liitunud viimase paari aastaga uusi liikmeid, kes on aktiivsed, jagavad oma mõtteid ja ettepanekuid ning tunda on head ühtsustunnet. Loodan, et see entusiasm säilib ja kasvab," sõnas Triin Varek.

Kohal oli 31 liiget. Juhatuse esimehe kandidaadiks esitati Triin Varek, kes valiti osakonna esimehena jätkama 31 poolt häälega.

Juhatuse liikmete arvuks kinnitati 9 liiget. Osakonna esimees + 8 liiget.
Juhatusse valiti: Triin Varek, Jaak Vettik, Liidia Bobkova, Erika Bauer, Viivika Roostar, Meelis Kari, Urmas Tamm, Marko Känd ja Meelis Höövelson.

Revisjoni komisjoni liikmed: Annely Antropov, Chris Tõnning ja Heino Tanijärv.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela