Keskerakond on Võru linnas koalitsioonis

Nov 02

Eesti Keskerakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Eesti Reformierakond allkirjastasid Võru linnas koalitsioonileppe. Koalitsioonileppes, mis kannab pealkirja „Ühtsuses peitub jõud ja võlu – see on meie Võru!" seisab, et osapooled ühendavad aastatel 2021–2025 jõud, et maksimaalselt kõiki võimalusi ära kasutades panustada Võru linna arengusse ja Võru elanike heaolusse.

Kolmikliit soovib olla toeks kõikidele hakkajatele inimestele ja organisatsioonidele nende püüdlustes muuta Võru võimalusterohkemaks linnaks. Üheskoos tugeva ja lastesõbraliku kogukonnana toimetades kasvatatakse võrukate uhkust oma kodulinna üle ja atraktiivsust siia elama asujatele.

Eesmärk on kanda tugeva maakonnakeskuse rolli, olles jätkuvalt initsiatiivikaks eestkõnelejaks piirkonnale oluliste arengute teemal. Ühiselt veetakse eest Võrumaa omavalitsuste ühinemist, et pakkuda piirkonna elanikele üheskoos võimalikult häid teenuseid.

Linnapeana jätkab Anti Allas (SDE), linnamajanduse valdkonna abilinnapeaks saab Raul Tohv (KE).

Koalitsioonileppe terviktekstiga on võimalik tutvuda SIIN.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela