Tallinna Linnavolikogu valis esimeheks Mihhail Kõlvarti

Nov 02

Täna kogunes esimest korda Tallinna linnavolikogu uus koosseis. Volikogu esimeheks valiti 41 häälega Keskerakonna kandidaat Mihhail Kõlvart. Volikogu esimees ja ühtlasi Keskerakonna fraktsiooni juht Mihhail Kõlvart tänas volinikke toetuse eest ning sõnas, et volikogu esimehe amet on talle suureks auks ja võimaldab linnaelanike huvide eest seista parimal moel.

 „Soovin Tallinna Linnavolikogu inimestele lähemale tuua ning muuta siinne töö linnakodanikele selgemaks ning tallinlasi volikogu töösse enam kaasata,“ sõnas Kõlvart uues ametis seatud eesmärkidest rääkides. Samuti soovib ta linnajuhtimisse senisest rohkem kaasata mittetulundusühinguid. Keskerakonna fraktsiooni juht rõhutas ka, et vaatamata Keskerakonna enamusele linnavolikogus soovitakse volikogus opositsioonierakondadega enam koostööd teha ning seda tõhustada. „Meie soov on opositsiooni seadusandluse protsessisse rohkem kaasata, sest konstruktiivne kriitika on linnakodanike heaks töötamisel abiks,“ ütles Kõlvart, lisades, et selle esimeseks sammuks on ka kahe aseesimehe koha loomine volikogus, millest üks pakuti opositsioonile. 

Eilsel Tallinna nõukogu koosolekul sõnas Mihhail Kõlvartile volikogu esimehe kandidaadi kohale asumiseks ettepaneku teinud Jüri Ratas, et Kõlvart on Tallinna Linnavalitsuses paistnud silma oma töökuse ja tasakaalukusega, mida tunnustasid ka linnaelanikud, kes andsid talle valimistel väga tugeva mandaadi. „Ma olen kindel, et Mihhail Kõlvart juhib Tallinna Linnavolikogu endale omasel lugupidaval viisil. Tema roll on leida erimeelsuste asemel ühisosa ning vajadusel lepitada erinevaid poliitilisi ambitsioone,“ rõhutas Ratas.

Tallinna Linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimeesteks kinnitati Toivo Tootsen, Margarita Tšernogorova, Leonid Mihhailov ja Tiit Terik.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela