Eksminister Jüri Pihl kandideerib Keskerakonna nimekirjas Pirital

Aug 17

Endine siseminister, sotsiaaldemokraatide varasem esimees Jüri Pihl kandideerib kohalikel valimistel Keskerakonna nimekirjas Pirita linnaosas ja soovib kohalikus poliitikas kaasa lüüa. 

Pirita halduskogu esimees Jüri Pihl sõnas, et soovib anda oma panuse kohaliku elu edendamisse. „Olen ise kümmekond aastat olnud Pirita elanik ning seetõttu soovin ka panustada oma kodukoha arendamisse,“ kinnitas Pihl. Ta lisas, et tema jaoks on olulised kindlasti haridusteemad, et Pirital oleks lasteaiakohti ning et lapsevanemad usaldaksid Pirita koole. „Pirita on kasvav ja noor linnaosa. Liigume õiges suunas, ehitame Pirita Kose lasteaia, valminud on Merivälja kooli juurdeehitus ning gümnaasiumi uus direktor on aktiivselt koolielu korraldamas, kuid kindlasti saab ja tuleb siia veelgi tähelepanu pöörata,“ rõhutas Pihl. Pirita inimeste jaoks on tema sõnul kindlasti olulised ka liiklusküsimused ning planeeringud, kus tuleb tagada tasakaal kohalike inimeste ja arendajate huvide vahel. „Eelkõige tuleb kaitsta kohalike elanike huve, kuid eraomanike ja arendajate õigustatud ootusi tuleb muidugi arvestada,“ tõdes Pihl.

Keskerakonna nimekirjaga otsustas erakonnatu Pihl liituda, sest halduskogu esimehena nägi ta, et uue esimehega Keskerakonnas saab kõige paremini Pirita inimeste huvide eest seista. Ettepaneku valimistel osalemiseks tegi Pihlile Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas, kes samuti Pirita elanik. „Keskerakond on erakond, millel on tugev ja stabiilne toetus nii riigis tervikuna kui ka Tallinnas ning kes suudab oma valimisprogrammi täita,“ tõi Pihl välja. Siiski rõhutas ta, et suurde poliitikasse ta tagasitulekut ei plaani.

Pirita esinumber, linnaosa vanem Tõnis Mölder sõnas, et Jüri Pihli osalemine kohalikel valimistel on tema poliitiku ja ettevõtja kogemusi arvestades linnaosa jaoks kindlasti väga positiivne. „Aasta jooksul, mil Pihl on olnud halduskogu esimees, on töö halduskogus olnud aktiivne ning koostöö linnaosavalitsusega konstruktiivne. Kohaliku inimesena on tal kindlasti palju mõtteid ja soovi linnaosa elanike eest seista,“ sõnas Mölder.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela