Mihhail Korb: nüüd ootaks Tallinna opositsioonilt ka häid ideid

Mai 08

Keskerakonna juhatuse liige, endine Kesklinna vanem Mihhail Korb sõnas, eestlaste ja venelaste ühendamine Keskerakonna vastu Tallinna ei jää opositsiooni soovi, vaid nende pakutavate ideede taha. 

Jevgeni Ossinovski teatas eile Paides kogunenud SDE volikogul, et ei toeta Reformierakonna rahvuste põhist vastandamise strateegiat ning et eesmärk peab olema hoopis Tallinnas eestlased ja venelased ühendada Keskerakonna ainuvõimu murdmiseks. Korb sõnas, et toetab sotsiaaldemokraatide öeldut, et rahvuste vastandamine valimisvankri ette pole mõistlik, kuid ta jääb ootama ka häid ideid linnaelu edendamiseks. „Taaskord minnakse Keskerakonnaga vastandumise teed, kuigi kogemus näitab, et Tallinnas see taktika toiminud pole, sest linna juhitakse hästi,“ rääkis Korb.

Ta sõnas, et siiani on kampaaniates räägitud sellest, mis tuleb sulgeda, kuid kuulda pole olnud mõtetest, mida tuleb avada. „Praegu tundub, et omavahel võistlevad edasiminek ja tagasiminek ehk Keskerakonna tehtu tagasipööramine, kuid mis edasi saaks, on selgusetu. Idee Keskerakonna võim murda ei ütle midagi selle kohta, kuidas soovitakse linlaste elukvaliteeti parandada, “ tõdes Korb. Kindlasti tekitab Korbi sõnul opositsiooni muutuste soov küsimusi ka tasuta ühistranspordi jätkumises ja muus, mille kohta peaks opositsioonil olema kindlad vastused.

Korb tõi näite, et lisaks tasuta ühistranspordile on ehitatud munitsipaalmaju ning järjest enam on Tallinnas vaba aja veetmise võimalusi ning palju teisigi positiivseid algatusi. „Oluline on kindlasti seegi, et linnal on laitmatu finantsreiting ja meie pealinna on tunnustatud sõbraliku ärikeskkonna eest,“ rääkis Korb. Positiivne on tema sõnul ka see, et peaministriparteiks saamisega on linn ja riik ühendanud jõud: koos tehakse korda Kalevi Keskstaadion ning Linnahall. 

Veebruaris avalikustatud uuringu järgi on Tallinna elukeskkonnaga rahul 95% ning oma linnaosaga 93% linnaelanikest. Rahulolu on iga aasta kasvanud. Iga neljas Tallinna elanik ütleb, et ei tunne oma linnaosas mitte millestki puudust.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela