Eesti Keskerakonna volikogu esimeheks valiti Erki Savisaar

Veebr 10

Eesti Keskerakonna volikogu uueks esimeheks valiti Vinni vallavanem Erki Savisaar, aseesimeesteks nimetati Viimsi abivallavanem Annika Vaikla ja Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

"Tänan volikogu usalduse eest, nüüd on aeg tööle hakata. Volikogu peab võtma erakonna seisukohtade kujundamisel suurema rolli," lausus Erki Savisaar. "Oleme suurim ja vanim erakond ning meie enam kui 12 000 liikmel on hulgaliselt ideid, kuidas lahendada Eesti riigi nii kõik tänased kui ka tulevased väljakutsed. Eesmärk on tagada energeetiliselt sõltumatu riik, kus kõigil on hea elada."

Keskerakonna esimehe Mihhail Kõlvarti sõnul omab Erki Savisaar endise keskkonnaministri ja Riigikogu liikmena head ühiskonna tunnetust. "Volikogu on Keskerakonna esindusorgan, kes töötab välja erakonna poliitikat kongressidevahelisel ajal. Volikogu ülesandeks on kujundada sõnumeid erinevates valdkondades ja olen veendunud, et Erki Savisaare eestvedamisel suudame aktiivsust tõsta," rääkis Mihhail Kõlvart.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela