Jaak Aab: Viljandi linnas peavad tegemised ja toimetamised algama linnakodanikust ja tema vajadustest

Okt 29

Viljandi linnas allkirjastati koalitsioonileping, mille kohaselt võtavad järgnevaks neljaks aastaks valitsemisvastutuse Valimisliit Südamega Viljandis, Eesti Reformierakond ning Eesti Keskerakond. Moodustavaval koalitsioonil on 27-liikmelises volikogus 17 kohta.


Keskerakonna Viljandimaa piirkonna esimees Jaak Aab: "Tunnen headmeelt, et leidsime koalitsioonipartneritega ühise meele meile olulistes teemades: lasteaia kohatasude langetamine, kaasava eelarve mahu tõstmine, kergliiklusteede võrgustiku arendamine, lasteaedade korrastamine, eakate päevakeskusele ruumide leidmine. Seda nimekirja võiks jätkata kasvõi kogu koalitsioonileppe mahus. Lühidalt öeldes on tänane koalitsioon kokku leppinud, et tegemised ja toimetamised peavad algama linnakodanikust ja tema vajadustest.


Täna moodustatud Viljandi linna valitsuskoalitsiooni ühendavaks jooneks on, et lähtutakse oma inimeste soovidest, ollakse näoga oma inimeste poole. Linna juhitakse jätkusuutlikult ja arvestades kõigi elanike huve. Meile on tähtis, et Viljandis oleks demokraatlik ja kaasav linnajuhtimine, kvaliteetsed avalikud teenused ning ollakse avatud uutele ideedele.


Seisame ühiselt selle eest, et Viljandile oma näo andnud linnaruum ja looduskeskkond säiliksid ning siinne elav kultuuri- ja spordielu saaks hoogu juurde. Teeme tööd selle nimel, et Viljandi linn ja Viljandimaa oleksid nii sise- kui välisturistide jaoks jätkuvalt atraktiivsed sihtkohad. Ainult nii on võimalik inimestel avastada, et Viljandi on parim paik elamiseks. Viljandi ettevõtted on silma paistnud innovaatilisuse ja missioonitundega. Soovime olla heaks partneriks siinsetele tööandjatele ja toetada neid, kes on valmis siia uusi töökohti looma."
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela