Keskerakonna Kesklinna piirkonna esinumber on Taavi Aas

Sept 04

Keskerakond on avalikustas Kesklinna valimisringkonna esinumbrid, kelleks osutusid majandus- ja taristuminister Taavi Aas, tuntud arst ja Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Arkadi Popov ning Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. 


Kesklinna valimisringkonna esinumbri, aastatel 2015-2019 Tallinna linnapeana ja enne seda alates 2005. aastast Tallinna abilinnapea töötanud Taavi Aasa sõnul koosneb Kesklinna valimisnimekiri tugevatest ekspertidest ja kogenud poliitikutest. “Kesklinn oma oma olemuselt unikaalne linnaosa - see on Tallinna visiitkaart, kuid väga paljude tallinlaste kodu. Kesklinn vajab erinevaid teadmisi ja oskusi, mida meie nimekiri ka pakub,” lausub Taavi Aas.


Tallinna linnaruum on Taavi Aasa sõnul viimaste aastate jooksul kõvasti arenenud. Näitena tõi ta välja uue Reidi tee, mis vähendas liikluskoormust südalinnas ning võimaldas ühendada rattateede võrgustiku juba valminud lõike. Ehitatud on mitmeid kaasaegseid puhkealu nagu uuendatud Tammsaare park, Tuvi park välijõusaaliga, mida saavad kasutada ka erivajadusega inimesed, aga ka varsti valmiv Lastekodu 32 kogupere mängu- ja spordiväljak.


Kesklinna vanem Monika Haukanõmm ütleb, et viimaste aastate jooksul on tugevasti panustatud mereääre arendamisse ja mitmed olulised projektid on ehitusjärgus.


„Samas on uute objektide kõrval oluline hoolitseda ka ajaloopärandi eest - olgu selleks Vanalinna ümbruses oleva haljastuse hooldustööd vanade vaadete avamiseks või Linnamüüri ja Skoone hooldustööd. Linnaosavalitsus on astunud ka jõulisi samme miljööalade kaitsmiseks ebasobivate ehitiste eest,“ märgib Monika Haukanõmm.


Keskerakonna Kesklinna valimisringkonna nimekirjas kandideerivad veel Riigikogu liige Natalia Malleus, Harju Maakohtu endine esimees Helve Särgava, kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa ning arst Vladimir Afanasjev.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela