Igor Gräzin kandideerib Tallinna volikogusse Keskerakonna ridades

Aug 31

Tuntud poliitik ja õigusteadlane, vikaardiakon Igor Gräzin on otsustanud kandideerida Tallinna Linnavolikogusse Keskerakonna valimisnimekirjas. 

„Mul jagub energiat poliitikas kaasa lüüa ning ega ma ei varja, et miski kisub ikka poliitika poole tagasi. Keskerakonna nimekirjas kandideerin olles veendunud, et Mihhail Kõlvart on Tallinnale parim linnapea ja tema töö peab jätkuma,” ütles Gräzin. “Ajad ei ole hetkel kõige lihtsamad ning pealinn vajab juhti, kel on tulevikust selge nägemus ning julgus otsuseid langetada.” 

Gräzini sõnul on tähtis käsitleda linna kui tervikut. “Pooldan lähenemist, kus Tallinnal on terviklik visioon, millises suunas liikuda. Natuke ühest ja natuke teisest asjast tehes ei pruugi lõpuks midagi tehtud saada. Usun, et minu poliitiline kogemus ja teadmised teistestki valdkondadest annavad korraliku kapitali, millega pealinna asjades kaasa rääkida,” lisas Gräzin.


Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe tervitas Gräzini kandideerimisotsust. “Tegemist on tugeva poliitiku ja õppejõuga, kelle rahvusvahelised ja laialdased kogemused toovad meile juurde tugevust ja väga häid ideid,” ütles Riibe. 

Hetkel on Igor Gräzin ametis EELK Saarte Praostkonna vikaardiakonina ja Tallinna Ülikooli lektorina. Varasemalt on olnud ta Euroopa Parlamendi liiga ja Riigikogu liige mitmes koosseisus. Gräzin on arvukate artiklite ja õppematerjalide autor ning töötanud õppejõuna mitmetes kõrgkoolides. Aastatel 1994-2019 kuulus Igor Gräzin Reformierakonda. 

Gräzin kandideerib valimistel Kristiine valimisringkonnas.  

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela