Keskerakonna Haabersti piirkonna esinumber Marek Jürgenson: renoveerime kõik linnaosa lasteaiad

Aug 12

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna esinumber Haabersti piirkonnas Riigikogu liige ja ettevõtja Marek Jürgenson. Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on Marek Jürgenson end tõestanud võimeka juhi ja meeskonnamängijana.


"Marek Jürgensoniga on meil olnud hea koostöö. Tema eestvedamisel läbis Haabersti Päevakeskus tervikrenoveerimise ja sama hoone teises tiivas avatakse lähiajal uus noortekeskus," lausub Mihhail Kõlvart. "Samuti on Marek Jürgensoni jaoks väga oluline kogukonna kaasamine otsuste langetamisse. Ta tahab ja julgeb vastutust võtta."


Aastatel 2012-2019 Haabersti linnaosa vanemana töötanud Marek Jürgensoni sõnul on piirkond viimastel aastatel jõudsalt arenenud. "Haabersti viadukt on vähendanud olulisel määral ummikuid ja muutnud liiklemist turvalisemaks. Väike-Õismäe tiigi äärde rajatud amfiteatri näol on kogukond saanud mõnusa vaba aja veetmise paiga, kus saab korraldada piirkondlikke üritusi. Õismäe raba valgustatud terviseraja näol lisandus Haaberstisse looduskaunis rekreatsiooniala, mis pakub võimalust värskes õhus liikuda igal aastaajal. Veebruaris avatud Tallinna moodsaim lasteaed Naksitrallid avardas võimalusi viia laps kodulähedasse lasteaeda ning kui praegu renoveerimisel olevas Mustjõe gümnaasiumis tööd lõppevad, siis on kõik Haabersti koolid läbinud uuenduskuuri," loetleb Marek Jürgenson.


Marek Jürgenson ütleb, et Haabersti elanike arv näitab kasvutrendi ning seetõttu tuleb ka edaspidi hoida fookuses noorte perede ja laste heaolu. "Renoveerime kõik Haabersti lasteaiad," lubab Marek Jürgenson, kes on ka Eesti Tantsuspordi Liidu president. "Ehitame Pikaliiva 69 kinnistule Kakumäe munitsipaalkooli ning panustame veel suuremas mahus teede rekonstrueerimisse ja kergliiklusteede rajamisse."


Marek Jürgenson peab oluliseks ka kohaliku kogukonna suuremat kaasamist. "Toetame rahvaalgatuse ja rahvahääletuse võimaldamist. Selleks, et edendada kohalikku rohujuure-demokraatiat ning anda kaasarääkimise võimalus kõigile, kes on huvitatud, on vaja võtta kasutusele võtta lihtsamaid e-lahendusi," lisab ta.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela