Keskerakond korraldab Eesti tulevikku vaatava majanduskonverentsi

Aug 11

Eesti Keskerakond korraldab 24. augustil esindusliku majanduskonverentsi "Meie valik - millist Eestit tahame?", mis keskendub viiele olulisele teemale: milline on majanduslikult edukas riik, maksupoliitilised probleemid ja lahendused Eesti majanduses, Eestimaa elu väljaspool Tallinna ja Tartut, energeetika ja rohepöörde uued sammud ning uue majanduse väljakutsed.


"Eesti on jõudnud tänu meie inimeste ja ettevõtjate pingutustele heaoluriikide nimekirja. Võrreldes tabeli tipus olevate riikide maksusüsteemi Eesti omaga näeme suuri erinevusi," ütleb Keskerakonna esimees Jüri Ratas. "Arenenud riikides panustatakse oluliselt enam tervishoidu, haridusse ja madalapalgaliste inimeste toetamisse. Kui Eesti riik soovib praeguste teenustega jätkata, siis muutub surve riigieelarvele erakordselt suureks. Mitmete asjatundjate sõnul tuleb Eesti maksusüsteem põhjalikult üle vaadata pilguga, mis lubab meil heaoluriikide hulgas kanda kinnitada ja oma positsiooni veelgi parandada."


Majanduskonverentsil astuvad muuhulgas üles AS Tallink Grupp juhatuse esimees Paavo Nõgene, AS Silmet Grupp nõukogu esimees Tiit Vähi, Aasta Põllumees 2020 ja MTÜ Eesti Noortalunikud juht Kaja Piirfeldt, majandusinimene Raivo Vare, Flowit Estonia juhatuse liige Juhan-Madis Pukk, ettevõtjad Indrek Neivelt ja Väino Kaldoja ning Euroopa Komisjoni energeetikavolinik Kadri Simson. Arutelude moderaatoriteks on Keskerakonna juhtivpoliitikud Tanel Kiik, Yana Toom, Taavi Aas, Anneli Ott ja Andrei Korobeinik.


"Eraldi pöörame tähelepanu rohepöördega seotud küsimustele, mis puudutavad nii energeetikasektorit kui ka transpordivaldkonda," lausub Jüri Ratas. "Elame suurte muutuste ajastul ning meil tuleb teha nutikaid otsuseid, et olla uute lahenduste leidmisel veduriks. Muudatuste tegemisel on oluline säilitada Eesti riigi atraktiivsus nii olemasolevatele kui ka nn uue majanduse ettevõtjatele. Peame hoidma latti kõrgel ja tegema kõik endast oleneva, et Eesti oleks jätkuvalt maailma juhtivaid digiriike. Usun, et rohepöördega kaasnevad väljakutsed pakuvad meile sellega seoses veelgi avaramaid võimalusi."


Keskerakonna majanduskonverents toimub Tallinna Teletornis algusega kell 11 ja kohapeale on oodatud kutsetega külalised. Kõik huvilised saavad konverentsi jälgida Keskerakonna Facebooki vahendusel. Vaata päevakava SIIT.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela