Keskerakonna esinumber Keila linnas on Jevgeni Tamme

Aug 02

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna esinumber Keila linnas Jevgeni Tamme. Brüsselis Euroopa Parlamendis nõunikuna töötanud ja praegu Keskkonnaministeeriumis nõuniku ametit pidav Jevgeni Tamme ütleb, et kasvava elanikkonnaga linn vajab hoolivamat ning inimkesksemat juhtimist.


"Koostöös riigi ja erasektoriga tuleb parandada esmatasandi tervishoiuteenuste kättesaadavust. Ei ole mõistlik, kui Keila elanikud peavad iga väiksema proovi pärast Tallinna sõitma," lausub Jevgeni Tamme. "Keskerakond peab tähtsaks, et igale inimesele oleks tagatud kodulähedane arstiabi. Nüüdisajastame tervishoiutaristut ning seame tervishoiuteenuste pakkumisel esikohale inimese ja tema tegelikud vajadused."


Olukorras, kus Keila elanike arv on ületanud 10 000 piiri ja kasvutrend jätkub, tuleb Jevgeni Tamme sõnul pöörata suuremat tähelepanu noortele peredele ning lastele. "Võtame eesmärgiks kaotada lasteaia kohatasu, et tagada võrdne alushariduse kättesaadavus hoolimata perekonna majanduslikust olukorrast. Samuti peab kõikidel Keila kooliõpilastel olema võimalus saada kvaliteetset kodulähedast haridust. Võimaldame tasuta koolitoitu kõikidele õpilastele sõltumata sellest, mitmendas klassis nad käivad. Lisaks tagame igale üldhariduskooli õpilasele vähemalt ühe tasuta huvialaringi," räägib Jevgeni Tamme.


Valitsuses olles on Keskerakond seisnud tasuta ühistranspordi eest, seda võimalust on Jevgeni Tamme sõnul kavas keilalastele laiendada Tallinna ja Keila vahel reisides. Jevgeni Tamme lisab, et suuremat tähelepanu tuleb pöörata ka eakatele inimestele.


"Võimaldame pensionäridele tasuta ujulakasutuse," kinnitab ta. "Samuti on Keilas suur ootus seenioride maja järele, kus eakad elavad omaette korteris, saades vajadusel mõningast tuge. Samuti laiendame eakatele mõeldud vaba aja veetmise võimalusi. Loome neile ning vähekindlustatud inimestele soodustusi kultuuri- ja huvitegevuses osalemiseks."

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela