Keskerakonna Narva piirkonnaga liitus 49 inimest, üheks liitujaks endine tippsõudja Leonid Gulov

Apr 30

Keskerakonna juhatuse koosolekul võeti vastu 71 uut liiget, kellest 49 kuuluvad Narva piirkonda. Teiste hulgas liitus Keskerakonnaga endine tippsõudja Leonid Gulov, kes on teeninud Ateena olümpial neljanda koha ja võitnud maailmameistrivõistlustel pronksi.

Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi sõnas, et viimasel ajal on mitmed erakonnad Ida-Virumaal ja Narvas soovinud kanda kinnitada ning see on aktiviseerinud ühtlasi ka erakonna toetajaid. "Keskerakond ei ole Ida-Virumaal hooajakaup, vaid on alati seda maakonda ja Narvat oluliseks pidanud. Usun, et narvakad ka hindavad seda," ütles Andre Hanimägi. Ta tunnustas kohalikku piirkonda ja lisas, et Keskerakond on muutumas Narvas järjest tugevamaks ja see tagab ka hea valimistulemuse ja stabiilse ja edasi viiva linnajuhtimise.

Narva linnavolikogu esimees, keskerakondlane Tatjana Stolfat sõnas, et Narva elanikud saavad aru, et Keskerakond on see poliitiline jõud, kellel on tahe ja motivatsioon kohalike inimeste elu paremaks muuta. "Kindlasti liitub meiega veelgi neid, keda kannustab soov oma kodulinna arengusse panustada, sest Keskerakond on näidanud nii riiki kui ka linna juhtides, et seisab Ida-Virumaa elanike jaoks oluliste asjade eest," ütles Stolfat, tuues välja nii Keskerakonna programmilised punktid hariduse küsimustes kui ka olulised investeeringud Ida-Virumaale.

Tatjana Stolfat kinnitas, et Narva piirkonna uuenevas koosseisus on aktiivsed ja oma tööd tõsiselt võtvad erinevas vanuses inimesed, kes soovivad saada osa Keskerakonnast ning panustada linna ja riigi arengusse tervikuna. "Mul on hea meel tõdeda, et inimesed usaldavad Keskerakonda ning nad plaanivad aktiivselt nii poliitikas kui ka ühiskondlikus elus kaasa lüüa," lisas Tatjana Stolfat.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela