Triin Varek Keskerakonna Rakvere linnapeakandidaat

Mär 25

Keskerakonna Rakvere osakonna juhatus kinnitas 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimiste linnapeakandidaadiks Triin Vareki. Varasemalt abilinnapeana töötanud ja alates 2019. aastast linnapea ametis Triin Varek ütleb, et mitmed koalitsioonilepingus kajastatud projektid on valminud või lõppjärgus.

“Vallimäe arendus, Pika tänava rekonstrueerimistööde esimene etapp, tänavavalgustuse kaasajastamine, tasuta hommikusöök lasteaedades, koolimööbli hange, erinevad projektid sotsiaalvaldkonnas,” loetleb Triin Varek, kes oli Rakveres Keskerakonna esinumber ka eelmistel valimistel.

Alates 2017. aastast Keskerakonda kuuluva Triin Vareku sõnul lähtutakse oma tegevuses ja valmisplatvormi koostamises eelkõige inimeste heaolust. “Mitu olulist projekti on ellukutsumise faasis, näiteks põhikooliõpilastele mõeldud töö- ja tehnoloogiakeskuse ning jalgpalli kuppelhalli rajamine. Samuti seisame selle eest, et riigipoolse lisarahastuse saaks Arvo Pärdi nimeline muusikamaja,” lausub Triin Varek. “Suureks väljakutseks on saada üheks esimeseks kliimaneutraalseks omavalitsuseks Eestis. See projekt võimaldab meil viia uuele tasemele ka rahvusvaheline suhtlus ja õppida parimatest praktikatest.”

Triin Varek tõstab esile riiklikke prioriteete ehitada välja neljarajalised maanteed, panustada kiirele rongiühendusele ja suurendada kohalike omavalitsuste tulubaasi. “Inimesed hindavad järjest enam hubast elukeskkonda, millesse oleme Rakveres viimastel aastatel ka oluliselt panustanud, kus kõik vajaminev on mõne kilomeetri raadiuses. COVID-19 olukorras on järjest rohkem pööratud tähelepanu kaugtööle ning see annab Rakvere elanikele senisest suurema võimaluse teostada end suuremate linnade ettevõtetes ja asutustes,” räägib Triin Varek.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela