Narva Linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat: uue koalitsiooni töö põhineb austusel ja vastastikusel mõistmisel

Dets 30

Narva linna uue koalitsiooni eesmärk on langetada ühiseid otsuseid, lähtudes linnaelanike huvidest, mitte isikliku heaolu tagamisest, ütleb Narva Linnavolikogu esimeheks valitud Keskerakonna fraktsiooni liige Tatjana Stolfat.


"Keskerakonna ja valimisliidu Meie Narva koalitsiooni töö põhineb austusel, vastastikusel mõistmisel ja küsimuste avatud arutelul, võttes arvesse iga meeskonnaliikme arvamust. Igaühel on võimalus olla ära kuulatud ja valimistel esitletud programmi ellu viia," rõhutab Tatjana Stolfat, lisades, et tegevuses lähtutakse novembri lõpus sõlmitud koalitsioonilepingust.


"Koalitsioonilepingu prioriteedid ja kavandatavad tegevused langevad kokku linna arenguprogrammi punktidega, lähtudes eelarvevõimalustest," lausub Tatjana Stolfat. "Uus linnavalitsus soovib muuta ametnike suhtumist nende elluviimisesse, muuta otsuste tegemine läbipaistvamaks ja linnaelanikele avatumaks. Samuti plaanime muuta linnavolikogu töökorraldust – kaotada arvamusele avaldatav surve ja parendada koostööd riigiga."


Teed, mänguväljakud, kodanike tervis ja sotsiaalteenuste kättesaadavus, puhas linn ning viljakas koostöö riigiga, haridus- ja spordisüsteemi, ettevõtluse ning kolmanda sektori toetamine - need on Tatjana Stolfati sõnul vaid mõned valdkonnad, mida uus koalitsioon hakkab läbi vaatama ja neis muudatusi ellu viima.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela