Ester Tuiksoo juhib Keskerakonna volikogu maaelukomisjoni

Dets 02

Keskerakonna volikogu maaelukomisjon valis juhiks Ester Tuiksoo ning aseesimeesteks põllumajandusettevõtja Kristjan Roosve ja Riigikogu maaelukomisjoni liikme Kaido Höövelsoni.

Ester Tuiksool on pikaajaline kogemus põllumajanduse valdkonnas. Aastatel 2004-2007 oli Ester Tuiksoo kahes valitsuses põllumajandusminister ning ta on kuulunud Riigikogu XI ja XII koosseisu. Lisaks on Ester Tuiksoo töötanud Põllumajandus-Kaubanduskojas juhatuse esimehe ja aseesimehena. Praegu teostab ta end Paldiski Ettevõtjate Liidu tegevjuhina.

"Põllumeestel on täita oluline roll Eesti toidujulgeoleku tagamisel ning seetõttu on eluliselt oluline kodumaise toidutoodangu kättesaadavus tarbijale taskukohase hinnaga," rõhutab Ester Tuiksoo. "Peaminister Jüri Ratas seisis Euroopa Liidu pikaajalise eelarve läbirääkimistel Eesti põllumeeste eest ja võitles välja võrdsemad konkurentsitingimused. Samuti otsustas Vabariigi Valitus toetada järgmise aasta riigieelarves põllumajandussektorit erakorraliselt 12 miljoni euroga. Komisjonis analüüsime kindlasti Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava aastateks 2021–2027. Põllumehed vajavad stabiilsust ja kindlust homse eest ning maaelukomisjonis töötame välja omapoolsed ettepanekud."

Ester Tuiksoo sõnul tuleb suurt tähelepanu pöörata ka Euroopa Liidu roheleppele, mille üheks osaks on strateegia "Talust taldrikule", ning erinevatele mahetootmisega seotud väljakutsetele. "Komisjoni liikmeid huvitab ka sektori heaks töötava Maaelu Edendamise Sihtasutuse tegemised ning koostöö sektori tegijaid ühendavate põllumajanduse, toiduainetööstuse, aianduse, kalanduse, mahetootjate ja teiste katusorganisatsioonidega. Meie komisjoni töövaldkond on lai ja soovime anda oma panuse Keskerakonna maaelu jätkusuutlikule arengule," lausub Ester Tuiksoo.

Ester Tuiksoo on Keskerakonna Põlva osakonna esimees ja Keskerakonna volikogu liige.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela