Jüri Võigemast ja Taavi Aas pälvisid Eesti Linnade ja Valdade Liidu teenetemärgi

Sept 19

Eesti Linnade ja Valdade Liit tunnustas teenetemärgiga inimesi, kellel on olnud hindamatu panus Eesti omavalitsusüsteemi arengusse. Keskerakonna liikmetest pälvisid teenetemärgi Jüri Võigemast ja Taavi Aas.

"Tegemist on kindlasti väärikate inimestega, kelle hulka kuulub omavalitsustegelasi meilt ja Soomest, häid kolleege ministeeriumitest kui ka teaduse esindajad. Igaüks neist on andnud väga olulise panuse nii omavalitsuste kui ka Eesti Linnade ja Valdade Liidu taasloomisse ja kestmisse. Suuresti tänu neile on meie omavalitsused ja omavalitsuste koostöö niivõrd kõrgel tasemel," sõnab Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse esimees Tiit Terik.

Peaminister Jüri Ratas toonitas oma tervituskõnes Eesti Linnade ja Valdade Liidu olulisust kohalike omavalitsuste esindamisel. "Tugevad ja tegusad omavalitsused on inimkeskse ning arenguvõimelise riigi vundament. Seetõttu peab meie vahel valitsema headele partneritele omane koostöö. Üheks näiteks, et see juba toimib, on taastatud iga-aastased eelarvekõnelused. Nende tulemusena on valdade ja linnade tulubaas jõudnud taas eelmise majanduskriisi eelnevale tasemele. Ees on ka rida väljakutseid alates omavalituste veelgi suuremast iseseisvusest ja selgemast rollist kuni iibe ja inimeste tervise parandamiseni," rõhutas peaminister.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela