Keskerakonna tänukirja pälvisid 25 liiget

Aug 31

Eesti Keskerakonna XVIII kongressil pälvisid tänukirja 25 inimest, kes on andnud suure panuse Eesti suurima liikmeskonnaga erakonna tegemistesse. Tänu teile oleme saanud edukalt korraldada üritusi ja viia ellu poliitilist programmi.

Tänukirja pälvisid: Andrei Birov, Kaire Bubnis, Maksim Butšenkov, Dmitriy Fadin, Natalja Gromovaja, Asta Jõgi, Kalev Kallo, Jüri Kiik, Pavel Kornev, Siret Kotka, Ille Laal-Hinrikus, Jüri Lang, Ants Lopsik, Natalia Malleus, Peeter Mardna, Mare Mihkelson, Marje Pent, Marina Riisalu, Helle Saarsoo, Külliki Siilak, Enno Tamm, Julia Timerbulatova, Alla Traagel, Enn Viidu ja Jüri Võigemast.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ja peasekretär Mihhail Korb tänavad südamest kõiki liikmeid, kellele läheb korda erakonna käekäik!
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela