Keskerakonnaga liitus Hiiumaa põllumajandusettevõtja Toomas Remmelkoor

Jun 30

Hiiumaa põllumajandusettevõtja Toomas Remmelkoor liitus Keskerakonnaga, et anda oma panus kodusaare ja Eesti põllumajanduse arengusse. Remmelkoor ütleb, et on viimaste aastate jooksul erinevate Keskerakonna poliitikutega suhelnud ja koostööd teinud ning saanud positiivset tagasisidet.


"Mulle on jätnud sümpaatse mulje peaminister Jüri Ratase aetav tasakaalustatud ja kohalikke omavalitsusi toetav poliitika. Eelistan mängida lahtiste kaartidega ja Keskerakonna avatus on mulle südamelähedane," lausub Remmelkoor. "Meenutan siiani heade sõnadega endise maaeluministri Tarmo Tamme visiiti Hiiumaale, samuti tunnustan Keskerakonna aseesimeest Jaanus Karilaidi suure pühendumuse ja kiire tegutsemise eest."


Kauaaegne Pühalepa Vallavolikogu esimees ja praegune Hiiumaa Vallavolikogu liige Remmelkoor kinnitab, et võtab osa 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistest. "Hiiumaal tuleb haldusreformi tagajärjel tekkinud pinged maha suruda ja ühiselt edasi minna. Keskerakond on võimas jõud ja üheskoos suudame Hiiumaa jaoks palju ära teha," räägib Remmelkoor.


"Toomas Remmelkoor on tunnustatud ettevõtja ja märkimisväärsete kogemustega poliitik ning tema liitumine Keskerakonnaga on suur töövõit. Läheme kohalike omavalitsuste valimistele vastu suurte eesmärkidega ja tahame oma positsiooni Hiiumaal tugevdada," lisab Keskerakonna Hiiumaa piirkonna esimees Antti Leigri.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela