Monika Haukanõmm liitus Keskerakonnaga

Jun 03

Keskerakonnaga liitus Tallinna Perearstikeskuse juhatuse esimees ja Riigikogu XIII koosseisu liige Monika Haukanõmm.


"Olles aktiivselt tegev tervishoiuvaldkonnas tunnetan vajadust panustada sotsiaalhoolekandesse ja tervishoidu, sest valdkond vajab mõningaid muutusi ning nende elluviimiseks peab ise aktiivselt kaasa lööma," ütleb Monika Haukanõmm. "Eestis on vaja julgeid otsuseid, et hooldekoduteenus oleks inimlikult soe ja hooliv, samas kaasaegne ja  inimestele taskukohase hinnaga, mis aitab inimestel väärikalt vananeda. Samuti olen valmis pingutama, et omastehooldus oleks laiapõhjalisem ning tugisüsteem puuetega inimestele tõhusam."

Monika Haukanõmm lisab, et Eestil tuleks võtta eeskuju heaoluriikidest, kus sotsiaalkulude osakaal avaliku sektori eelarvest on märksa kõrgem. "Sel viisil saame senisest rohkem panustada tervist ja toimetulekut toetavatele tegevusele. Elame järjest kauem, aga haigemana ehk tervena elatud aastad lühenevad. Pean oluliseks, et kvaliteetne tervishoiuteenus oleks kättesaadav üle Eesti. Selleks on aga vaja tugevdada perearstisüsteemi," lausub Monika Haukanõmm.
Monika Haukanõmm lööb aktiivselt kaasa vabatahtlikus tegevuses - ta on Eesti Paralümpiakomitee president, Eesti Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimees ja Eesti Puuetega Inimeste Fondi nõukogu liige.


Oma eesmärkide elluviimiseks on Monika Haukanõmm nõus kandideerima järgmise aasta kohalike omavalitsuste ja 2023. aasta Riigikogu valimistel. „Monika Haukanõmm on ennast tõestanud nii tervise- ja sotsiaalvaldkonnas kui laiemalt poliitikas panustades. Tal on tahet, oskusi ja teadmisi, kuidas Eesti sotsiaalpoliitikat senisest inimkesksemaks kujundada. Keskerakond on alati toetanud solidaarse ja õiglase riigi ehitamist ning tähtsustanud seejuures tervishoiu- ja sotsiaalvaldkonna arengut. Olen kindel, et Monika Haukanõmme ühinemine meiega aitab neid olulisi valdkondi nii kohalikul kui riigi tasandil tugevdada,“ sõnas peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela