Tippkorvpallur Kristo Saage liitus Keskerakonnaga!

Mai 26

Keskerakonnaga on liitunud tippkorvpallur Kristo Saage, kes lööb kaasa ka 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel. Lõppenud hooajal Rakvere Tarva meeskonda esindanud Kristo Saage soovib omapoolse panuse anda eelkõige spordivaldkonnas.


"Esiteks tahan igakülgselt kaasa aidata sellele, et iga Rakvere noor tegeleks regulaarselt spordiga. Teiseks tuleb luua veel paremad tingimused selleks, et Rakvere elanikel oleks võimalus vaba aega sportlikult veeta. Rakvere inimesed on spordilembesed ja näen selles valdkonnas suurt potentsiaali," ütleb Kristo Saage.

35-aastane Kristo Saage on mänginud ka Eesti koondises ja esindanud Leedu klubi. Samuti Keskerakonda kuuluv legendaarne treener Andres Sõber on temperamentset mängumeest iseloomustanud nii: "Kristo Saage on Eesti üks aegade parimaid viskajaid."


"Pallid on mul siiamaani hästi korvi sopsanud. Nüüd loodan ka poliitikas skoori teha," räägib Kristo Saage talle omasel muhedal toonil. "Praegu ei ole veel teada, millises klubis järgmisel hooajal mängin, kuid pildil püsimiseks on esimene eelistus loomulikult Rakvere Tarvas. Tuleb kõvasti trenni teha ja hästi mängida, siis paneb Virumaa Teataja pildi lehte."


Keskerakonna Rakvere osakonna juht ja Rakvere linnapea Triin Varek lausub, et Kristo Saage on tulihingeline korvpallur ja suur Rakvere fänn, kes soovib varasemast rohkem kodulinna käekäiku panustada. "Kristo Saage on sirge seljaga mees, konkreetsete väljaütlemiste ja ettepanekutega," sõnab Triin Varek. "Suur rõõm, et meie meeskonnaga ühineb värskete vaadetega inimene. Optimism, positiivne ellusuhtumine ja tahe tegutseda iseloomustavad teda vast kõige enam. Meeskonnamängijana teab ta hästi koostöö väärtust. Mul on siiras rõõm, et oleme saanud suurepärase tiimiliikme."


Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna esimees Siret Kotka tunneb Kristo Saaget juba nooruspõlvest. "Alustasime kooliteed Väike-Maarja Gümnaasiumis ja juba siis teadis Kristo Saage, et ühel päeval saab temast korvpallur. Kristo Saage sihikindlust näitab seegi, et ta läks spordi nimel õppima Vinni-Pajusti Gümnaasiumisse. Kuigi sportlasena on Kristo Saage jõudnud küpsesse ikka, näitasid selle hooaja mängud, et kirge ja tahtejõudu mehel jagub," iseloomustab Siret Kotka värsket erakonnakaaslast.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela