Viimsi abivallavanem Annika Vaikla ja vallavolikogu liige Raimo Tann liituvad Keskerakonnaga!

Mai 05

Viimsi abivallavanem Annika Vaikla ja vallavolikogu liige Raimo Tann on otsustanud liituda Keskerakonnaga. "Sotsiaaldemokraadid on mulle olnud heaks perekonnaks ning mind poliitilisel teel hoidnud ja toetanud. Viimase aasta jooksul on aga toimunud paigalseis, kuid Viimsi vald vajab tulevikku vaatavat ja elujõulist erakonda," lausub Annika Vaikla, kes on endine Pärnamäe külavanem. "Keskerakonnaga liitudes saan paremini rakendada oma teadmisi ja oskusi nii Viimsi kui ka Eesti ühiskonna arengusse laiemalt. Motivatsiooni ja ideid mul selleks jagub. Pealegi on sotsiaaldemokraatide ja Keskerakonna väärtused ning põhimõtted üsna sarnased."

Annika Vaikla sõnul nõuab poliitiline muudatus koalitsioonileppe avamist, kuid suuri korrektiive ei ole plaanis teha. "Prioriteedid on jätkuvalt kvaliteetne ja mitmekülgne haridusvõrk, tasemel vabaajaveetmisvõimalused ning toetav sotsiaalhoolekandesüsteem, mis on eriti oluline just praeguses eriolukorras," ütleb Annika Vaikla.

Ligi 15 aastat Viimsi vallavolikogusse kuulunud Raimo Tanni algatusel valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks Põhjakonna trepp ja hiljuti sai valmis kohalike poolt hästi omaks võetud discgolfi park. Samuti seisis Raimo Tann selle eest, et Viimsis kiirenes sotsiaaltoetuste andmine kuni ühe kuu võrra.

"Ameerika teadlane Benjamin Franklin on öelnud: "Kaotatud aega ei leita enam kunagi." Olen küll pensioniealine, aga tahet on rohkem kui koolipoisil!" kinnitab Lubja külavanem Raimo Tann. "Kui tahan kõik plaanid vallarahva hüvanguks ellu viia, pean liikuma edasi ja looma veel sisukama meeskonna. Kohtumised Keskerakonna eestvedajatega on andnud kindluse, et koos suudame olla tugevamad. Nüüd teenib üks erakond nii riiki, Tallinna linna kui ka Viimsi valda ning ma olen kindel, et koduvald Viimsi ainult võidab sellest. Tahan teha suuri asju!"

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonist lahkub ka Urve Palo, kes jätkab Viimsi vallavolikogus parteituna Keskerakonna toetamist. Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaidi sõnul on Keskerakonnal Viimsis suured ambitsioonid. "Rõõm tõdeda, et Viimsi vallas saab teha senisest tõhusamat koostööd Tallinna linna ja Vabariigi Valitsusega. See näitab, et Keskerakonna poliitikad on tõhusad ja vajalikud. Loodetavasti teeb Keskerakond järgmisel aastal kohalikel valimistel ajaloo parima tulemuse," märgib Jaanus Karilaid.

Keskerakonna Viimsi osakonna esimees Oliver Liidemann lisab, et koostööd Tallinnaga tuleb tihendada eelkõige ühistranspordi valdkonnas. "Viimsilased kasutavad igapäevaselt Tallinna Linnatranspordi AS-i busse 1a, 34a ja 38. Tallinnas saab mõne aasta pärast sõita trammiga lennujaamast Vanasadamasse. Mina loodan, et seejärel hakatakse arendama liini Tallinn-Viimsi. Hiljuti valminud Tallinna ja Harjumaa kergrööbastranspordi analüüsi kohaselt on just see liin sotsiaalmajanduslikult tasuvaim. Pirita ja Viimsi suunal elab kokku 50 000 inimest ning ühistranspordile panustamine aitab ummikuid vähendada," selgitab Oliver Liidemann.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela