Jaan Toots jätkab Keskerakonna Tartu piirkonna juhina

Apr 06

Keskerakonna Tartu piirkonna juhina jätkav Jaan Toots ütles, et suutis esimese seitsme kuuga täita püstitatud eesmärgid: leida osakonna kontorile uued ruumid, tõsta noorte liikmete arvu Keskerakonnas ja korraldada regulaarselt infokoosolekuid.

"Alates oktoobrist on liitunud meie piirkonnaga 36 inimest ja veel ootab üle kümne avalduse kinnitamist. Tartu piirkonnas on 14 aktiivset noort ja 42 liikmel on vanust alla 30 aasta," lausus Jaan Toots. "Oleme saanud tuule purjedesse, et veelgi võimsamalt edasi seilata! Selle edu taga on olnud põhjalik meeskonnatöö, millel on olnud paljude piirkonna liikmete panus."

Tartu piirkonna juhatusse valiti Artjom Suvorov, Markus Meier, Rein Kokk, Udo Viilukas, Vladimir Šokman, Nikolai Põdramägi, Olev Raju, Marina Riisalu, Jelena Frunze, Väino Land ja Igor Abarenkov.

Millised on Jaan Tootsi uued eesmärgid, seda saate lugeda 15. aprillil ilmuvast ajalehest Kesknädal.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela