Mihhail Korb: Keskerakonna tugevus tuleb välja pingelistes olukordades

Mär 25

Keskerakonna toetus on tõusnud viimased neli nädalat, ületades esmakordselt 2020. aastal 24 protsendi piiri. Märkimisväärne on, et Keskerakonna toetus on kuu aja jooksul tõusnud ligi nelja protsendi võrra ja saavutanud kõrgeima taseme pärast eelmise aasta märtsis toimunud valimisi.

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ütleb, et viimast tõusu mõjutas otseselt koroonaviiruse levikust tingitud eriolukord. "Reitingu selge tõus näitab, et Eesti inimesed toetavad valitsuse otsuseid eriolukorra ajal," lausub Mihhail Korb. "Just sellistel puhkudel saavad määravaks selged juhtimisotsused, ühtsustunne ja oskus tunnetada ühiskonna ootusi."

Mihhail Korbi sõnul on Keskerakonna poliitikud suutnud valitsuses ja kohalikes omavalitsustes eriolukorraga kiiresti kohaneda. "Koolid olid valmis distantsõppele üle minema ning tagasiside näitab, et koostöö õpilaste ja vanematega toimib. Mitmetes omavalitsustes on koolide juures korraldatud sooja toidu jagamine ning lähikontaktide piiramiseks on kehtestatud mitmeid piiranguid," loetleb Mihhail Korb.

Koalitsioonierakondi toetab kokku 47,1% ja opositsioonierakondi 39,1% vastajatest. Opositsiooni toetus on langenud kuus nädalat järjest ning pole nii madal pärast valimisi olnud. Küsitluse viisid läbi MTÜ Ühiskonnauuringute Instituut ja uuringufirma Norstat Eesti AS ning reitingud peegeldavad viimase nelja nädala koondtulemust. See tähendab, et valimis on vähemalt 4000 inimest.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela