Keskerakonna fraktsiooni juhtkond: Riigikogu liikmed, annetame palgatõusu!

Mär 18

Riigikogu Eesti Keskerakonna fraktsiooni juhtkond kutsub üles parlamendiliikmeid annetama 1. aprillist kehtima hakkava palgatõusu organisatsioonidele, kes tegelevad täna otseselt või kaudselt kriisiolukorraga. Neid organisatsioone on üle Eesti väga palju: haiglad, Kaitseliit, Toidupank, vabatahtlikud päästjad…

Keskfraktsiooni juht Kersti Sarapuu ütleb, et kehtiv seadus ei luba seaduses sätestatud isikutel nn palgatõusust loobuda või seda ära jätta. "Seaduse muutmise korral hakkaks ta kehtima alles järgmisele koosseisule," selgitab Sarapuu.

"Parlament jätkab oma tööd ka eriolukorras, kuid paljudes Eesti peredes väheneb kriisi ajal sissetulek oluliselt. Olukorras, kus ettevõtted on raskustes ja inimesed kaotavad koroonaviiruse leviku tõttu töö, peame raskuste ületamiseks ühendama jõud," lisavad Keskfraktsiooni aseesimehed Siret Kotka ja Andrei Korobeinik.

Keskfraktsiooni juhtkond kutsub annetust tegema vähemalt eriolukorra lõppemiseni. Annetame koos!

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela