Keskerakonna prioriteedid Pärnu uues koalitsioonis: sillaehitus, jalgpallihall ja tasuta ühistransport

Mär 12

Keskerakond saab Pärnu linna uues koalitsioonis varasemast suuremas mahus enda valimisprogrammi ellu viia. Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimehe kt Marko Šorin ütles, et koos EKRE ja valimisliiduga Pärnu Ühendab hakatakse töötama kolmanda silla rajamise nimel.

"See on uue võimuliidu suur prioriteet, mida Pärnu elanikud on kaua oodanud," lausus Šorin. "Uus sild ei ole mitte ainult transpordiprobleemide lahendamiseks, vaid ka uue arenguvõimaluse andmiseks Rääma piirkonnale. Samuti annab uus liikluslahendus võimaluse ümber kujundada linnaruumi kesklinnas. Oluliseks peame ka Pärnu lennujaama tegevuse ja turundamise toetamist."

Šorin lisas, et Pärnu noortele luuakse kaasva eelarve võimalus ning kindlustatakse toetussüsteem noortele spetsialistidele ja peredele. "Loode-Pärnusse rajame jalgpallikeskuse koos sisehalliga, mida kohalikud jalgpalliklubid on pikka aega oodanud," rääkis Šorin.

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juhatuse liige Andrei Korobeinik lausus, et praegust ühistranspordi piletisüsteemi muudetakse nii, et üldhariduskoolide ja kutsekoolide kuni 19-aastastele õpilastele oleks sõit tasuta. "Parandame huvihariduse kättesaadavust lastele ning suurendame osavaldade, asumiseltside ja keskuslinna linnaosade võimalusi Pärnu linna arengus kaasa rääkida," märkis Korobeinik. "Veel soovime vähendada bürokraatiat ja halduskoormust."

Pärnu Linnavolikogu esimeheks valiti Isamaa erakonnast lahkuv Meelis Kukk, Keskerakonna abilinnapeana jätkab Varje Tipp.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela