Helve Särgava valiti Tallinna Linnavolikogu uueks aseesimeheks

Mär 05

Tallinna linnavolikogu uueks aseesimeheks valiti Helve Särgava. Seni selles ametis olnud Toivo Tootsen taandus omal soovil, et pühenduda loomingulisele tööle. Helve Särgava saamist linnavolikogu aseesimeheks toetas 47 linnavolikogu liiget.

"Iga volikogu liikme kohustus on esindada oma valijat. Mitte lihtsalt esindada, vaid jälgida, et linnas toimuks kõik linnainimeste huvides ja seaduslikult. See oli ka minu eesmärgiks volikokku kandideerimisel," ütles Helve Särgava. "Arvan, et volikogu aseesimehena saan rohkem panustada linnaelanike-maksumaksjate huvide eest seismisele, realiseerida mõtteid, kuidas korteriühistute tööd tõhustamaks muuta, ja aidata leida lahendusi lähisuhtevägivalla probleemidele. Loomulikult põhieesmärk: nii ilus linn kui Tallinn peab olema korrektselt juhitud," lisas Särgava.

Eelmise aseesimehe Toivo Tootseni sõnul oli tal juba pikemat aega olnud mõte sellest ametist lahkuda, et keskenduda rohkem loomingulisele tööle. "Lähiajal on valmimas uus raamat, mälestuste teine osa on pooleli ˗ kõiki asju korraga ei jõua teha," selgitas Tootsen.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela