Riigikogu Keskerakonna fraktsioon väisab Järvamaad

Veebr 13


Riigikogu Keskerakonna fraktsioon viibib neljapäeval ja reedel Järvamaal, kus parlamendiliikmed osalevad rahvakohtumistel, külastavad koole ja lasteaedu ning tutvuvad kohapealse ettevõtlusega.

Kahepäevasel külaskäigul Järvamaale osalevad Keskfraktsiooni esimees ja Keskerakonna Järvamaa piirkonna juht Kersti Sarapuu, aseesimees Siret Kotka ning Riigikogu liikmed Anneli Ott, Peeter Rahnel, Enn Eesmaa, Tarmo Tamm, Tõnis Mölder, Marika Tuus-Laul, Marko Šorin, Dmitri Dmitrijev, Oudekki Loone, Natalia Malleus ja Igor Kravtšenko.

Fraktsiooni väljasõit algab kolme rahvakohtumisega, kui neljapäeval kell 17.30 kohtuvad Paides kohalike inimestega Kersti Sarapuu, Peeter Rahnel ja Natalia Malleus ning samuti on kohal riigihalduse minister Jaak Aab.
Samal ajal algavad rahvakohtumised Türil ja Järva-Jaanis. Esimeses osalevad Siret Kotka, Anneli Ott, Dmitri Dmitrijev ning teises Marika Tuus-Laul, Igor Kravtšenko ja Tarmo Tamm.

"Esiteks soovime rahvakohtumistel kohalikele inimestele tutvustada nii Keskfraktsiooni tööd Riigikogus kui ka kuulda nende probleeme ja ettepanekuid," ütles Sarapuu. "Reedel oleme tegemas ringreisi mitmes erinevas paigas Järvamaal ning selleks, et teha seda võimalikult laialdaselt, oleme jaotanud fraktsiooni liikmed mitmesse gruppi."

Reedel külastatakse Paide sotsiaalmaja, Hillar Haansoo põhikooli, Roosna-Alliku lasteaeda, Järvamaa Kutsehariduskeskust, Särevere kooli, Koeru hooldekodu ning muuhulgas kohtutakse MSL mööblitehase, Konesko, Paide masinatehase ja Ensto Ensek AS esindajatega.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela