Eha Võrk jätkab Keskerakonna Naiskogu KENA presidendina

Veebr 02

Keskerakonna Naiskogu KENA aastakoosolekul valiti presidendina jätkama Tallinna abilinnapea ja Keskerakonna juhatuse liige Eha Võrk. Aasta KENA tiitli pälvis Valgamaa kohaliku elu edendaja ja presidendi Valgetähe IV klassi teenetemärgi kavaler Ülle Juht.

KENA juhatusse valiti veel Mailis Reps, Anneli Kööba-Orlov, Marina Riisalu, Lilian Altmäe, Merike Tuhkanen, Ülle Juht, Ester Tuiksoo, Heli Raevald, Siret Kotka, Kersti Männik, Anneli Tumanski, Gert Üprus, Erna Podanjova, Reet Trei, Yana Toom, Teresa Kipper, Greta Silberg-Käärik, Lemmi Vaher ja Signe Tiitsoo.

KENA eesmärkideks on ühiste seisukohtade kujundamine naistele olulistes poliitilistes küsimustes; osaleda Keskerakonna programmi ja poliitikate kujundamisel ning elluviimisel koostöös Keskerakonna teiste struktuuriüksustega; kaasa aidata KENA liikmete ühistegevusele; KENA liikmete tegevusvaldkondadest tulenevate ühishuvide esindamine ja kaitsmine.

VAATA FOTOSID

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela